Přejít k hlavnímu obsahu

S jakými posilami vstoupí eSuba do FORTUNA COOL ligy?

25. 7. 2019 | 18:23 Counter-Strike 2
Kolotoč jménem FORTUNA COOL liga se roztáčí, ale na každý tým už se oficiálně vytasil se svojí soupiskou. Vzhledem ke zveřejnění všech pěti až šestičlenných sestav už jsou ale veřejnosti všechna složení známá, tak si pojďme představit pětici, která prodělala nejvíce zajímavých změn.
eSuba PLAYzone Challenge
eSuba PLAYzone Challenge

eSuba má za sebou dvě úspěšné LAN akce, odkud si odvezla dva cenné kovy, a to ani na jednom nehrála v oficiální kompletní sestavě. Na PLAYzone Challenge s týmem bronz vybojoval Martin 'MonttY' Melišek, z Quietus Day si stříbro odvezl Matúš 'uZman' Rechtorovič. Ani jednoho ale v "nové eSubě" neuvidíme, protože kouč Tomáš 'benq1' Masaryk se pro jednou rozhodl k radikálnějšímu řezu a přivedení hned tří nových tváří.

Za nejpřekvapivější akvizici můžeme oznámit příchod Michala 'leckr' Kadlíčka, který po vskutku dlouhé době opustí pozici in-game leadera u Teamu Brute. Jeho křeslo již oficiálně přebral Tomáš 'teCkoO' Koširer. Druhou novou tváří se stává Dominik 'blogg1s' Janita, který sice usiloval o angažmá u Dark Tigers, ale nakonec v boji o jeho služby zvítězila eSuba. Třetí posilou není žádná nová tvář, Jindřich 'ZEDKO' Chyba dokonce i relativně nedávno zažil prostředí modré krve. Do eSuby se zkušený střelec vrací po krátkém angažmá v Moops.

Základní pětici pak doplňují Ľuboš 'HenkkyG' Ilko a Max 'SHOCK' Kvapil. S CS:GO sestavou tradiční domácí organizace se naopak loučí Dominik 'Fraged' Herz a také jedna z nedávných a současně nejmladší posil, Tomáš 'system' Zemko. Ačkoliv nové složení ještě není oficiální, svoji premiéru si zažije už ve čtvrtek, kdy se v prvním kole FORTUNA COOL ligy postaví od 21:00 týmu Universe. Ten naopak žádnou změnu v kádru nezaznamenal.

Nynější sestava eSuby:

 Slovensko Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
 Česká republika Max 'SHOCK' Kvapil
 Česká republika Michal 'leckr' Kadlíček
 Česká republika Dominik 'blogg1s' Janita
 Česká republika Jindřich 'ZEDKO' Chyba

 Slovensko Tomáš 'benq1' Masaryk – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.