Přejít k hlavnímu obsahu

Šampionem naši prosincové TFT série je 21Phx.D0L1K

22. 12. 2019 | 23:10 League of Legends
Mezi našimi prosincovými sériemi se některé začínají i dohrávat, což je právě i případ Teamfight Tactics. Z desítek hráčů se do finále probojovalo pouze šestnáct nejlepších, tohle síto nám ale nestačilo a my jsme hledali toho úplně nejlepšího.
Samsung Teamfight Tactics
Samsung Teamfight Tactics

Na vyvrcholení Samsung Teamfight Tactics série o věcné ceny byli hráči nejprve rozděleni do dvou skupin. V první zvítězil o bod D0L1K před Repsollem, pouze o decider pak po těsném boji neprošel dál Pagro. V té druhé to bylo o něco jednoznačnějšího, Honsla ze všemu naprosto dominoval. Právě tomuto hráči ale absolutně nevyšlo finále, kde nasbíral pouze 8 bodů a na ceny může zapomenout. D0L1K se naopak držel svého výherního plánu a dokonce získal ještě o bod více než v semifinále. Stal se tak vítězem před stejným hráčem, se kterým sváděl tuhé semifinálové souboje, tedy Repsollem. Třetí místo si odnáší Hearthstone hráč R0bk0k.

Samsung CRG50
Štítky: Samsung
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.