Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Brawl Stars: Potrápí některý z těchto týmů favority turnaje?

29. 10. 2020 | 20:57 Brawl Stars
Pátek 13. listopadu se nám kvapem blíží a s ním i letošní Samsung MČR v mobilních hrách. Je tedy čas si představit další trojici týmů Brawl Stars turnaje, na které se můžeme těšit nebo jim i fandit.
Samsung MČR v Brawl Stars
Samsung MČR v Brawl Stars

Harmonogram MČR jsme si již představili v článku, kde jsme také zmínili i odměny, které si vítězové odnesou. Za námi už je také představení prvních 3 týmů, na které se můžete těšit: Glore, Inside Games a Online Vision Gaming. Dnes je ale čas se vrhnout na trojici zvučných jmen: Inaequalis, ENTERPRISE esports a Sazka.BRUTE.

Inaequalis

Inaequalis je další z týmů, které jsme viděli na Samsung Last Call turnaji. Tam se umístil na krásném třetím místě, a právě proto hráče tohoto celku uvidíme bojovat o premiérový český titul. Soupiska Inae, skládající se z hráčů Autík Jan, Lako23, Titanko, Šušeň123, našim divákům určitě taky není úplně neznámá. Povedlo se jim dostat na jedno měsíční finále, kde se umístili jako pátí a také získali několik TOP 10 umístění na Nightcupech.

Enterprise eSport

Tento nadějný tým se úspěšně umístil na druhém místě na našem Samsung Last Callu a při pohledu na soupisku Makabu, Pepe87, Tomato-333 a Vity není divu. Dnešní hráči ENTEPRISE během roku ukázali, že hrát určitě umí, a v této sestavě se jim během roku povedlo uhrát dvě třetí místa na měsíčních finále. Kromě těchto úspěchů si také odnesli jednu výhru a dvě druhá místa z nedělních Nightcupů a na každém z těch, kterých se účastnili, skončili vždy v TOP 10. 

Sazka.Brute

Zatím nejsilnější představený tým udržel v celkové MČR tabulce třetí místo hned za dvěma absolutními favority celé sezóny. ManikSvk, Divi, Kuboooo a WexTrix  se nám letos postarali o několik krásných momentů ve hře a určitě se od nich můžeme těšit i na další! Dvakrát letos vyhráli náš Nightcup a jednou dokonce i měsíční finále. Jejich portfolio úspěchů krásně doplňují také tři druhá místa a dvě třetí z Nightcupů. Za zmínku také stojí jejich první místo z letošního Samsung Last Call turnaje.


Před samotným turnajem se také můžete těšit na představení našich dvou bodově nejsilnějších týmů, eSuba a Sampi.Tipsport. Celý turnaj budete moci sledovat na streamu twitch.tv/playzonecz a dokonce i na HbbTV kanálu Prima COOL. Turnajem vás od počátku až do konce provede naše známá komentátorská trojice, Pepis, Lexinka a Skeri, takže se určitě můžete těšit na příjemnou zábavu a to kvalitnější Brawl Stars u nás!

MČR mobile