Přejít k hlavnímu obsahu

Sawyor se vrací na domácí scénu: Dokáže pozvednout Vikingekrig?

2. 8. 2019 | 17:14 League of Legends
Český jungler Sawyor se stává novou posilou Vikingekrig Esports. Tým se tím pokouší o poslední nápor v Hitpoint Masters, jelikož po prvních dvou kolech drží skóre 0:2 (1:4).
Sawyor Vikingekrig
Sawyor Vikingekrig

Liga Hitpoint Masters je v plném proudu a zdá se, že Vikingekrig Esports konečně našel svého junglera. Po Annyengovi a Idyiomovi totiž do týmu přichází zkušený mazák Jiří "Sawyor" Libanský, který si na domácí scéně prošel eSubou či eXtatus a chvíli si zahrál i v zahraniční. Po loňském krátkém angažmá v Turecku letos zamířil do německého celku OP Innogy, se kterým ale nepostoupil do Premier Tour a mohl si tak zahrát další ERL soutěž. 

Pro PLAYzone se vyjádřil kouč týmu, Dominik "Speedy" Hanus:

„První dva týdny nám nevyšly podle představ a když se naskytla možnost získat takového hráče, jakým Sawyor je, rozhodli jsme se ji chytit za pačesy. Ve scrimech přinesl přesně to, co jsme si od něj slibovali a myslím, že díky němu půjdou nahoru i výkony ostatních hráčů. Jeho schopnosti jsou na naši soutěž nadstandartní. Do Hitpoint Masters jsme nepřišli s tím, že to nějak odehrajeme... Chceme vyhrávat a nepostup na LEGENDs by byl velkým zklamáním.”

Aktuální sestava Vikingekrig Esports:

 Česká republika Petr "Adiss" Pavlíček (Top)
 Česká republika Jiří "Sawyor" Libanský (Jungle)
 Česká republika Jan "Dread" Hrbáč (Mid)
 Česká republika Václav "Kesav" Berbr (Bot)
 Česká republika Filip "Skyp" Trefný (Bot)
 Česká republika Dominik "Sufon" Dvořák (Support)

 Česká republika Dominik "Annyeong" Honzák (Jungle)
 Česká republika Adam "Idyiom" Ospálek (Jungle)