Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport: Jaké velké zápasy nás čekají?

21. 5. 2020 | 16:00 Všechny hry
Je tu čtvrtek a s ním další článek ze série našeho souhrnu velkých esportových akcí a zápasů, na které si můžete vsadit u Tipsportu. Opět bylo z čeho vybírat, jelikož v kurzové nabídce do konce týdne najdeme hned několik her a v nich desítky turnajů.
Tipsport PLAYzone
Tipsport PLAYzone

FIFA COOL liga: Dokáže Emerickson představit Serona?

Bitvu těch nejlepších domácích FIFA hráčů nabídne opět FIFA COOL liga, která odstartuje v pátek utkáním hráčů MarioOoso99 (Zicon Esports) a DRMi10 (FC Viktoria Plzeň). Před dvěma týdny by byl pravděpodobně jasným favoritem reprezentant plzeňského klubu, ale díky výsledkům v COOL lize si MarioOoso99 může troufat na vítězství. Nejvíce na sebe strhne pozornost třetí BO3 série mezi Emericksonem, který bude chtít přehrát asi největšího favorita soutěže, Serona. Ten je s kurzem 1,10 jasným favoritem i na výhru v tomto konkrétním utkání.

FIFA COOL liga

Counter-Strike: DreamHack Masters pokračuje

Souboj těch nejlepších týmů v oblíbené FPS hře představuje DreamHack Masters. V tomto evropském, ale i severoamerickém boji se budou hrát prvotřídní zápasy až do konce měsíce, kdy teprve končí základní část. Ve hře uvidíme také zástupce domácí scény, a to frozena v týmu mousesports a Styka, který hájí barvy GODSENT. Velkou bitvu očekáváme už dnes od 17:30 mezi Astralis (#1 na světě) a G2 Esports (#5 na světě).

Sázky CS:GO

Counter-Strike: Sázet můžete i na nižší sféry! Co třeba ESEA MDL Europe? 

V CS:GO si na Tipsportu můžete vsadit i na Blast Rising, Home Sweet Home Cup nebo právě ESEA MDL Europe. V této lize, do které by jistě rádi brzy postoupili i naše nejlepší česko-slovenské týmy, se utká několik předních celků, včetně známých organizací jako Nordavind, HellRaisers nebo Sprout. 

CS:GO Sázky tipsport

Dota 2: OGA Dota PIT

V současné situaci mají co sledovat i milovníci známého MOBA titulu Dota 2, kde se v OGA Dota PIT představí celá řada předních týmů z Evropy. Turnaje se účastní i 3 české tváře a na jednu z nich si můžete vsadit už dnes. Od 20 hodin čeká BOOMa a jeho vikingy utkání proti favorizovaným CIS zástupcům z Virtus.pro. 

Dota 2
Štítky: Tipsport, tipsport.cz