Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport: Na co si vsadit v následujících dnech?

15. 5. 2020 | 02:50 Všechny hry
V nové sérii přinášíme informace o vypsaných kurzech pro následující dny. Konečně tak můžete využít své hodiny prosezené u velkých turnajů a dosáhnout pořádného zisku. Na Tipsportu navíc získáte skvělé bonusy a nabídka esportových kurzů je opravdu velká.
Sázej na esport
Sázej na esport

Counter-Strike: Road to Rio nebo domácí Tipsport COOL liga

V rámci Counter-Strike: Global Offensive se toho poslední dobou hraje opravdu hodně a koronavirová krize tenhle titul vůbec nezpomalila. V rámci ESL One Road to Rio si můžete vsadit na přední týmy světového žebříčku a velká očekávání vyvolává třeba souboj Astralis proti FaZe Clan. Domácí soutěž Tipsport COOL liga nabídne finálový souboj o play-off a atmosféra by se dala krájet. Zajímavý je například kurz 4,42 na výhru Team Gravity proti CZC.eSuba. Modrá krev totiž v minulém kole ztratila proti nejslabším BloodyDevils a bude pod obrovským tlakem, jelikož nutně musí vyhrát. Naopak Gravity mohou hrát v klidu, jelikož jim už téměř o nic nejde a v posledním zápase proti SINNERS ukázali, že zvládají hrát i proti nejsilnějším domácím týmům.

CSGO COOL

Dota 2: Gamers Without Borders

Mezi zápasy Dota 2 zaujme hlavně turnaj o 1 500 000 dolarů, Gamers Without Borders. Ten nabídne souboje těch nejlepších světových týmů, jako Secret, Liquid, Alliance nebo OG. Sledovat můžete i českou dvojici Supream + SaberLight v týmu Ninjas in Pyjamas.

Dota 2

FIFA 20: COOL liga

Třetí kolo se v pátek odehraje ve 1. FIFA COOL lize, kde jsme posledně viděli hned třikrát penaltový rozstřel. Jako šlágr mnozí vnímají utkání RIIJKa z Entropiq proti T9Lakymu z Viktorie Plzeň. Velká očekávání ale vyvolává i zápas mezi Plzní a Spartou v podání dvojice DRMi10 a Caster.

FIFA COOL LIGA

Na webu Tipsport.cz najdete ještě daleko více turnajů a zápasů, na které si můžete vsadit. Jsou tu třeba bitvy sportovních simulátorů Liga Pro EFootball (FIFA), Liga Pro EHockey (NHL) či NBA 2K League (NBA) a dálší akce ve hrách Overwatch nebo StarCraft 2.

Zdroj: tipsport.cz
Štítky: Tipsport, tipsport.cz