Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport! Na Tipsportu třeba na FIFA COOL ligu nebo play-off BLAST Premier

8. 12. 2020 | 13:38 Všechny hry
Sezóna vrcholí a na Tipsportu si před vánoci můžete vsadit na největší esportové turnaje. Necyhybí třeba FIFA COOL liga, ale ani CSkový BLAST Premier nebo dotařská Epic League.
FIFA COOL liga
FIFA COOL liga

Dota 2

Dotaři se mohou těšit na souboje největších týmů poměrně pravidelně a výjimkou nejsou ani nadcházející dny, protože přichází play-off zápasy Epic League. Zajímavé budou zejména zápasy týmů v upper bracketu, kde českého BOOMa čeká například s Vikin.gg souboj proti Natus Vincere, ale možná ještě o něco zajímavější může být papírově vyrovnaný souboj týmů Nigma a Team Liuqid. Kdo je váš favorit na výhru v nejvyšší divizi Epic League?

Epic League

Counter-Strike: Global Offensive

V rámci populárního CS:GO se můžeme těšit na play-off turnaje BLAST Premier, do kterého jako největší favorité vstupují Team Vitality. Těšit se můžeme na souboj světových jedniček s mousesports, které reprezentuje náš oblíbenec frozen. Velmi vyrovnanou bitvu nabídne z čtvrtfinálových duelů také souboj OG proti BIG.

CS:GO Tipsport

FIFA 21

V prosinci vrcholí základní část FIFA COOL ligy, ve které zbývá odehrát čtyři kola. Velmi zajímavě vypadá například souboj rozjetého MorCaJse, který obývá třetí místo, proti druhému T9Lakymu. Velmi důležité série čekají oba sparťanské zástupce, kteří potřebují nutně sbírat body, aby mohli usilovat o místo v play-off šestce. Na závěr dne se utká slovenský zástupce Cristy proti Mikimu a vzhledem k formě obou borců by mohlo jít o nesmírně vyrovnaný střet, i když Cristy na svém kontě stále nemá ani jednu výhru.

FIFA COOL liga