Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport: Poslední kolo FIFA COOL ligy i návrat LPL

4. 6. 2020 | 11:50 Všechny hry
O další díl článků o nejzajímavějších kurzech v nadcházejících dnech vás nepřipravíme ani tento čtvrtek. Těšit se můžou fanoušci Doty 2, League of Legends, FIFA 20 a samozřejmě také CS:GO. Na Tipsport.cz si ale najde každý zarytý esportový fanda to své!
Tipsport sázky esport
Tipsport sázky esport

FIFA: TS COOL liga vrcholí

Už páteční závěrečný hrací den rozhodne o tom, kdo si zahraje v play-off historicky první FIFA COOL ligy. Jistotu postupu mají už nyní DRMi10, T9Laky a Seron, ale o zbylá tři místa bude ještě pořádný boj. 

FIFA COOL Liga

CS:GO: BLAST Premier jede na plné obrátky

Také v CS:GO se jako obvykle můžeme těšit na zápasy mezi největšími evropskými týmy. Nás bude velmi zajímat zejména výkon frozena a jeho mousesports, kteří hrají důležité zápasy s MAD Lions a Virtus.pro. 

CSGO

League of Legends: Návrat LPL

Velkého návratu se dočká konečně také kompetitivní scéna v League of Legends. Jako první vypukne čínská liga LPL, tedy nejsilnější liga současnosti. Zajímavý může být hned úvodní duel mezi Edward Gaming a Team WE, tedy týmy, které se budou chtít v této sezóně vrátit na nejvyšší příčky a bojovat o titul jako v dřívějších sezónách. 

Tipsport LPL

Dota 2: Dokáže skiter s CR4ZY pokračovat v dominanci?

Předčasného finále se dočkají fanoušci severoamerické scény, kde uvidíme i slovenského plejera skitera. Ten v dresu CR4ZY vyhrál základní část a má ambice na zisk titulu a 40 tisíc dolarů.

Dota Tipsport
Štítky: tipsport.cz, Tipsport