Přejít k hlavnímu obsahu

Semifinále je tu a s ním i další tipy komentátorů v Tipsport MČR Battle

21. 11. 2020 | 14:32 Counter-Strike 2
Vodafone MČR v CS:GO se přesunuje do play-off, kde pětice komentátorů znovu bude zkoušet své štěstí v soutěži Tipsport MČR Battle. Prolomí Striker svou smůlu s tiketem poslední šance nebo do posledního dne půjde s nulou na kontě?
Tipsport MČR battle
Tipsport MČR battle

Tipsport MČR Battle se účastní pět komentátorů letošního Vodafone MČR ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Jmenovitě to jsou shadye, DeeThane, Lelek, Bananides a Striker. Všichni měli na začátku k dispozici 5 000 kreditů a před samotným MČR mohli sázet na libovolné esportové příležitosti. Při příležitosti samotného MČR soutěž nabývá na intenzitě, ale dotáhnout shadyeho náskok už je bohužel téměř nemožné.

Shadye

Shadye se včera rozhodl nespolknout hořkou pilulku prohrávajícího tiketu a jakmile ho zklamal stinx, přemýšlel o tom, jak si upevnit vedení. I proto se rozhodl pro sázku 1000 kreditů na a přesný výsledek utkání Entropiq proti ENTERPRISE, která mu nakonec s kurzem 3.50 opravdu vyšla! Večer mu ještě přistálo dalších 350 kreditů za výhru eSuby nad Dark Tigers. Nevyšlý závěrečný tiket na přesný výsledek decideru Sampi.Tipsport proti Entropiq ho už vůbec nemrzel, protože z původních 5 000 kreditů už shadye udělal 9 060 a je tak jediným komentátorem v plusu. Dnes Shadye věří favoritům a 500 kreditů sází na duo Entropiq, SINNERS. 

DeeThane

Včera si DeeThane užil malou oslavu, protože se mu povedlo konečně vyhrát. Mohl tedy jen litovat, že nevsadil trochu víc, protože na tiket s kurzem 2.26 vsadil pouze 200 kreditů. Na poslední dva dny má tedy k dispozici 2 452 kreditů a 900 z nich vsadil na oba outsidery dnešního semifinálového kola! Kurz 7.80 vypadá opravdu lákavě, ale dokáže opravdu eSuba překazit vítěznou šňůru SINNERS?

Striker CS:GO

Strikera dnes musí nutně vyhrát, tady zkrátka nejde jinak. Pátek Strikerovi z pohledu této výzvy vůbec nevyšel a na jeho tiketu s kurzem 5.51 svítí dva červené křížky. Své poslední kredity vložil mistr elektronické tužky na tiket s kurzem 6.08, který se na pohled nezdá ani moc nereálně. Striker bude pečlivě sledovat hlavně blogg1se, kterému nepřeje více než pět headshotů, které si ale AWP hráči obecně nepřipisují tolik, jako jejich spoluhráči.

Lelek

Lelek pokračuje ve střídmých prohrách a včera ztratil dalších 750 kreditů kvůli nepovedené stinxově mapě a špatnému tipu výsledku utkání Entropiq proti ENTERPRISE. Tvář pořadu COOL Esport ale jde znovu do boje a 750 kreditů tentokrát vložil na dva přesné výsledky. Kurz 9.00 znamená možnost výhry 6 750 korun! Dokáže Lelek před finálovým dnem skončit v plusu?

Bananides

Bananides už sice jednou vyhrál, ale včera podobně jako někteří jeho kolegové až příliš důvěřoval Entropiq, kteří dle něj měli nad ENTERPRISE vyhrát 2:0. Pro semifinálové duely se rozhodl vložit hned tři tikety, celkově za 900 kreditů. Nejvyšší kurz 3.0 nabízí jeho sázka na přesný výsledek série Entropiq proti ECLOT, který tipuje 2:1 pro první jmenovaný tým. Dále Banán věří SINNERS, kteří mají v první mapě proti eSubě vyhrát alespoň 16:10 a NEOFRAG v této jednoznačné výhře má získat nejméně 22 fragů

Tipsport MČR battle