Přejít k hlavnímu obsahu

Seron zničil světovou jedničku a Sampi poráží Inter Milán!

7. 5. 2020 | 01:22 EA SPORTS FC 24
Především esportovou divizi Sparty mají fanoušci šanci v poslední době vidět v různých mezinárodních kláních, tentokrát se však dostane na Sampi. Česko-bulharské zastoupení domácí organizace si pro přátelský zápas navíc nevybralo vůbec jednoduchého soupeře.
Team Sampi vs Inter Milan
Team Sampi vs Inter Milan

FIFA 20 sekci týmu Sampi dlouhodobě tvoří elitní bulharský hráč Stanislav 'WickyBG' Chakarov spolu s talentovaným mladíčkem Dominikem 'Seron' Čermákem, který se v poslední době na všech frontách prezentuje opravdu v parádní formě. Nyní bude mít konečně šanci předvést své dovednosti i v mezinárodní konkurenci, což mu dosud vyjma klasické FUT Weekend League chybělo. Soupeřem jim bude dvojice hráčů z Itálie.

Sampi totiž na přátelský duel vyzvali organizaci QLASH, která v únoru spojila své síly s milánským velkoklubem, přezdívaným Nerazzurri. Inter eSports budou zastupovat Diego 'CRAZY' Campagnani a Rosario 'BigEasy_R' Faustico, kde zejména první jmenovaný bude pro česko-bulharské duo opravdu velkým oříškem. CRAZY je totiž nejen několikanásobným mistrem Itálie, ale hlavně také někdejším světovým hráčem číslo jedna.

    Máme v týmu hráče světového kalibru a je na čase to potvrdit. WickyBG v zimě ukázal své kvality v kvalifikaci na FIFA eClub World Cup, kde po dobu pěti týdnů pravidelně patřil mezi nejlepší hráče v konkurenci týmů jako Manchester City, Olympique Lyon, VfB Stuttgart, RSC Anderlecht, nebo FOKUS Clan s MoAuba. Seron podobnou příležitost dostane dnes, jelikož vyzve, svého času, světového hráče číslo jedna CRAZY_FAT_GAMER a jeho kolegu BigEasy, který také patří k naprosté špičce. Showmatch proti Inter Milán l QLASH je hlavně pro Serona unikátní příležitostí k nabrání zkušeností proti světovým hráčům, jelikož kvůli svému věku ještě nemůže hrát oficiální turnaje pořádané EA Sports,

    vyjádřil se Jakub Faul, COO Sampi.

    Tohle klání proběhne ve středu 6. května od 21 hodin a celkem se můžeme těšit na čtyři vzájemné zápasy ve formátu BO2, které tím pádem mohou skončit remízou. Česká hvězdička celou sérii vykopne a posléze i uzavře, což může platit i pro možný rozstřel při celkovém stavu 2:2, kde by se znovu utkali Seron a CRAZY, tak jako na úvod tohoto přátelského utkání. Kromě oficiálního přenosu bude právě Seron streamovat svůj pohled.

    •  Česká republika Sampi Seron vs.  Itálie QLASH CRAZY4:6 (1:4, 3:2)
    •  Bulharsko Sampi WickyBG vs.  Itálie QLASH BigEasy_R – 3:2 (1:0, 2:2)
    •  Bulharsko Sampi WickyBG vs.  Itálie QLASH CRAZY – 2:4 (2:8, 0:4)
    •  Česká republika Sampi Seron vs.  Itálie QLASH BigEasy_R – 6:2 (4:1, 2:1)
    • Rozstřel:  Česká republika Sampi Seron vs.  Itálie QLASH CRAZY – 9:1 (4:1, 5:0)
    Štítky: Sampi, QLASH, Inter Milan
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.