Přejít k hlavnímu obsahu

Šestá Soutěžní středa umožní vyhrát powerbanku a Premium vstupenku na letošní MČR

29. 7. 2020 | 10:00 Všechny hry
Máme tady už šesté pokračování naší Soutěžní středy a s ním znovu možnost si zasoutěžit o další unikátní výhry. I tento týden bude stále v duchu CS:GO a ozkouší si opravdové fanoušky domácího Counter-Striku!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

V naší minulé otázce jste měli za úkol zavzpomínat na vítězství dvou domácích elitních hráčů CS:GO na MČR. Šestá soutěžní středa zůstané věrná tématice této oblíbené střílečky, avšak tentokrát naše otázka bude z trochu jiného šálku a zaměřena na loňský ročník. Vaše správné odpovědi po uplynutí lhůty poputují do následovného slosování, ve kterém se nakonec rozhodne o konečném výherci našich exkluzivních cen. I tento týden se hraje o třídenní Premium vstupenku na letošní ročník MČR, se kterou si vítěz navíc odnese skvělou MČR powerbanku!

V pořadí šestá soutěžní otázka tedy zní: Kolik lidí měl v roce 2019 na MČR "CS:GO on air" tým? Vaše odpovědi si rádi přečteme na našem Instagramu pod soutěžním příspěvkem obsahujícím právě tuto otázku. Šanci trefit správnou odpověď budete mít již klasicky do 23:00, načež všechny správné odpovědi poputují do slosování, které rozhodne o výherci našich věcných cen. Pokud zrovna tentokrát nebude stát štěstěna na vaší straně, nemusíte hned věšet hlavu, protože až do listopadu pro vás každý týden máme připravenou další otázku!

MČR