Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS už znají své soupeře. V hlavní části Snow Sweet Snow mohou potkat pět týmů z TOP 30

31. 1. 2021 | 09:08 Counter-Strike 2
Dignitas, GODSENT, forZe nebo třeba bývalí 100 Thieves, dnes pod křídly EXTREMUM. Hlavní část turnaje Snow Sweet Snow #1 nabízí opravdu parádní zastoupení a mezi šestnáctkou účastníku nebude chybět ani česká jednička. SINNERS Esports přes několik zaváhání dokráčeli do třetí fáze tohoto turnaje a zahrají si o dalších 68 tisíc dolarů.
beastik
beastik

Snow Sweet Snow #1 odstartoval nejprve skupinovou fází, které byly rozděleny na jednotlivé kouty Evropy. SINNERS ve své skupině bohužel jednou zaváhali proti GamerLegion s Patrikem 'Zero' Žúdelem, ale po druhé výhře postoupili do prvního regionálního swissu. Tam se Zerovi podařilo dále postoupit se skórem 3-1, zatímco SINNERS zakopli dokonce dvakrát. Rozhodující zápas proti Sangal ale zvládli a v turnaji pokračují. Postup přes první dvě fáze turnaje navíc znamená výhru 3 000 dolarů, která ještě vylepšuje pocit z posunu v HLTV žebříčku.

Nyní se však od 1. do 10. února bude hrát o mnohem více. Do hlavní swiss části byla pozvána osmička špičkových týmů, které dodají turnaji o celkový prize pool 100 tisíc dolarů patřičnou šťávu. Nejvýše postavení ve světovém rankingu jsou forZe z Ruska, dalšími zástupci nejlepší třicítky světa jsou EXTREMUM, Sprout, Dignitas a Endpoint, seřazení od 27. do 30. místa. Právě takové soupeře potřebují SINNERS Esports potkávat, aby mohli pomýšlet na posun do TOP 30. I v případě proher jde totiž o přesně ty zkoušky, které jsou k nezaplacení. Kromě zmíněných týmů ale obdržely pozvánku také nové sestavy ENCE a GODSENT a osmičku doplňují PACT z Polska.

Rozlosování je zatím neznámé, ale na přehled všech účastníků pětikolového swissu, ze kterého se dále dostane osmička týmů se třemi výhrami, se můžete podívat na obrázku sami. Fandit kromě SINNERS můžeme i Zerovi!

Snow Sweet Snow #1
Zdroj: hltv.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.