Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS v pondělí vstoupí do play-off Snow Sweet Snow #2, v osmifinále se postaví týmu AGO

8. 3. 2021 | 10:00 Counter-Strike 2
Po výborně zvládnuté swiss fázi v hlavní části Snow Sweet Snow #2 se hráči SINNERS Esports pokusí zabojovat i v play-off, kde na ně v prvním kole čeká polský tým AGO! Jak se jim bude dařit?
SINNERS budou bojovat v play-off Snow Sweet Snow #2
SINNERS budou bojovat v play-off Snow Sweet Snow #2
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

SINNERS v posledních dnech mají opět nabitý program a vedle probíhajícího Pinnacle Cupu se představí i v očekávaném play-off Snow Sweet Snow #2. Hráči pod taktovkou Michala KETUBOR Csontoše se do této části dostali po zvládnuté swiss fázi, kterou zakončili se skórem 3:1. V úvodním zápase si lehce poradili s GODSENT, následně sice nestačili na sAw v poměru 1:2, chuť si pak ale spravili na celku Trident, kterým nedali sebemenší šanci a v nervydrásajícím souboji s bulharským SKADE postoupili do play-off!

Pro SINNERS se teď naskytne velká příležitost ukázat ostatním celkům svůj potencionál a nejlépe je i přeskočit v HLTV žebříčku, neboť budou v případě prvního vítězného zápasu potkávat týmy, které jsou v rankingu před nimi. V play-off se totiž představí čerství vítězové IEM Katowice Gambit Esports, legendární Ninjas in Pyjamas, Cloud9 či Sprout. Ani jeden ze soupeřů SINNERS tedy určitě nebude žádná lehká překážka.

Všechnu finanční odměnu bere pouze šampion, v cestě za titulem a 40 000 dolary bude hříšníkům v prvním zápase stát polský celek AGO. V minulém střetnutí to byl sice náš český tým, jenž dokázal zvítězit 2:1, nic lehkého to ale nebylo. Momentálně 44. tým světa má navíc v posledních zápasech dobrou formu, když dokázal porazit týmy jako Endpoint, Nemiga či Movistar Riders. I přes to by ale měli SINNERS rozhodně zvítězit, a pokud se tomu tak stane, v dalším klání narazí na zmiňované NiP, což by bylo určitě skvělé. A kdyby se jim povedl i zápas proti ninjům, mohou nastoupit i proti aktuálně čtvrtému nejlepšímu celku světa, Gambit Esports.

Snow Sweet Snow #2: play-off pavouk
     Německo Sprout-         
  Finsko HAVU- Úterý 9:00   Finsko HAVU -      
 Pondělí 15:00   Finsko HAVU-         
  Polsko Anonymo-    Středa 12:00   World Vítěz SF1-   
     World Cloud9-         
  Rusko Winstrike- Úterý 15:00   Rusko Winstrike-      
 Pondělí 18:00   Rusko Winstrike-         
  Brazílie MIBR-       Středa 18:00   World Šampion 
     Rusko Gambit-         
  Bělorusko Nemiga- Úterý 18:00   Dánsko CPH Flames-      
 Pondělí 9:00   Dánsko CPH Flames-         
  Dánsko CPH Flames-    Středa 15:00   Evropa Vítěz SF2-   
     Švédsko NiP-         
  Česká republika SINNERS- Úterý 12:00   Polsko AGO-      
 Pondělí 12:00   Polsko AGO-         
  Polsko AGO-            
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.