Přejít k hlavnímu obsahu

SLUTSTREAM: Kaceytron sjednocuje streamerky k recesivnímu hnutí

3. 8. 2019 | 00:25 Twitch.tv
Kontroverzní streamerka Kaceytron, která aktivně vysílá na platformě Twitch, vyzývá kolegyně streamerky k hromadnému hnutí #SlutStream.
Kaceytron
Kaceytron

Sebevědomá Američanka Kacey "Kaceytron" Caviness sama sebe často nazývá "kozatou streamerkou" a vůbec se za to nestydí. Před několika dny začala ve velkém rozšiřovat ideu, která hlásá, aby každá žena byla sama sebou. „Chci, aby všechny streamerky, které jsou každodenně terčem posměšků a slut-shamingu, nepřestávaly dělat věci tak, jak chtějí ony. Na stream si můžeme nosit cokoliv, co nám je příjemné. Budeme vybírat peníze na dobrou věc a chceme všechny přitáhnout na náš stream. Přineseme více pozornosti tématům, jako je právě masivní obtěžování a budeme jim společně čelit.“ hlásá Kaceytron.

Výtěžky ze streamů některých hvězd, jako právě Kaceytron nebo Izzybear713, šly na charitu Freedom 4/24, jejíž cílem je přivést svobodu a spravedlnost obětím a přeživším sexuálního vykořisťování cestou edukace celé společnosti. Inspirací pro SlutStream byl pochod SlutWalk, jehož cílem je vyvracet názory, že ženy si mohou za znásilnění samy, protože se oblékají vyzývavě. Právě Kaceytron o těchto skutečnostech mluvila už nespočetkrát a sama uvádí řadu případů, u kterých ženy jsou obětmi obtěžování, a to nehledě na to, jak se oblékají. V minulosti také na ve svých videích a na streamech bojovala za #BodyPositivity a podporovala ženy i dívky, aby měly rády své tělo a nestyděly se za něj tak, jako ona sama. 

Štítky: Kaceytron, Twitch