Přejít k hlavnímu obsahu

SOUTĚŽ: Kup produkt Logitech a vyhraj káru!

22. 11. 2019 | 00:03 Všechny hry
Pořiď si na Alza.cz jakékoli příslušenství značky Logitech, přihlaš se do loterie a třeba právě ty získáš nový vůz Škoda Karoq! Detailní pravidla akce naleznete ve zbytku článku.
Kup logitech, vyhraj káru!
Kup logitech, vyhraj káru!

Rozjeď to s příslušenstvím Logitech

Díky volantům, pedálům a ovladačům od Logitechu si ve hrách připadáš jako jejich nedílná součást. Díky klávesnicím, myším, reproduktorům a dalšímu příslušenství od této švýcarské firmy můžeš svůj počítač nebo chytré zařízení ovládat pohodlně a účinně. A teď máš díky Logitechu šanci získat parádní SUV Škoda Karoq.

Vyhrát Škoda Karoq může každý

Láká tě představa, že se na silnicích proháníš v novém autě? Stačí si na Alza.cz koupit jakýkoli produkt od značky Logitech, kliknout na button „Chci soutěžit“ a pak už se jen modlit. Vyhrát můžeš, ať už si koupíš hromadu herního příslušenství, nebo jen myš za pár korun, takže cesta k novému vozu může být jednoduchá.

Jak na to? Pravidla akce v kostce

Akce startuje 4. listopadu a ty možná nastartuješ svou výhru 8. ledna nového roku, kdy proběhne vyhlášení výherce. Abys ale měl šanci, je potřeba zakoupit minimálně jeden jakýkoli produkt od značky Logitech, bez ohledu na pořizovací cenu (v objednávce samozřejmě mohou být i jiné produkty) a následně kliknout na button „Chci soutěžit“. Nezapomeň na to, že v době konání soutěže už musí být objednávka zaplacena, nesmí být zrušena, stornována ani vrácena, jedinou výjimkou je stav reklamace. Objednávky, které neobsahují žádné produkty Logitech, budou ze soutěže vyřazeny.

Škoda Karoq
Štítky: logitech, Alza.cz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.