Přejít k hlavnímu obsahu

SpajKK definitivně končí v Dignitas

1. 10. 2018 | 21:00 PUBG: Battlegrounds
Oblíbený český streamer Martin "spajKK" Beneš končí svou kariéru v Dignitas jako streamer. Co to pro něj a jeho fanoušky znamená?
spajkkGasm
spajkkGasm

Už je to chvíle, co jsme psali o spajKKově konci kariéry profesionálního hráče týmu Dignitas, po čemž v týmu zaujímal místo streamera. Ale i to nemohlo trvat věčně a Martin dnes na svém Facebooku oznámil tuto nečekanou novinu. Ptáte se proč? Dnes je to přesně rok od uzavření jeho smlouvy s Dignitas, a jelikož se nijak nedomluvili na další spolupráci, znamená to konec pro jeho působení v tomto světově známém týmu.

Dnešním dnem oficiálně oznamuji, že končím u týmu Team Dignitas jako streamer a s tímto týmem už nebudu spojován, maximálně v minulém čase.

- Martin "spajKK" Beneš

A co to pro spajKKa i jeho fanoušky znamená? Na jeho živých vysíláních již neuvidíme reklamní bannery partnerů Dignitas, místo toho bude spajKK moct volně  a bezstarostně dělat reklamu svým sponzorům. My i přes jeho konec v Dignitas věříme, že si tento skvělý střelec i bavič udrží své dosavadní fandy a v budoucnu si najde mnoho dalších.

Zdroj: facebook.com
Štítky: PUBG, Spajkk
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.