Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se dobrovolníkem na PLAYzone Challenge

6. 6. 2019 | 13:43 Všechny hry
Za každou akcí stojí desítky členů týmu a nejinak tomu bude i na prvním ročníku PLAYzone Challenge v Brně. Chtěl bys rozšířit náš realizační tým a najít své místečko v gamingu?
PLAYzone Challenge 2019
PLAYzone Challenge 2019

Premiérový ročník BYOC akce PLAYzone Challenge se uskuteční 21. až 23. června na moc dobře známém výstavišti v Brně. My v pozadí již na jejím hladkém průběhu pracujeme několikátým měsícem, ale na místě budeme potřebovat i vaši pomoc. Nabízíme tedy naprosto každému nadšenci šanci rozšířit PLAYzone crew.

PLAYzone Challenge 2019

Poctivá příprava přímo v místě konání odstartuje již v úterý před akcí a každá šikovná ruka přiložená k dílu se vždycky hodí. Ať už máš s námi zkušenosti například z MČR, úplně jiného typu akce či by ses prostě jen rád prosadil, ale ještě jsi neměl tu šanci, tohle je ideální čas to zkusit. Stačí jen závazně vyplnit přihlašovací formulář do 9. června 23:59 a následně tě budeme kontaktovat na uvedenou emailovou adresu.

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.