Přejít k hlavnímu obsahu

StarSeries i-League S7: Jde se do grandfinále

6. 4. 2019 | 19:42 Counter-Strike 2
Ty nejlepší světové týmy, mezi kterými nechybí ani Na`Vi nebo MIBR a fnatic, bojují už od 30. března v Šanghaji v sedmé sezóně StarSeries i-League. Za námi je skupinová část a jdeme do play-off. Kdo si odnese domů pohár?
StarSeries i-League S7
StarSeries i-League S7

Poslední březnový víkend přinesl start již sedmé sezóny StarSeries i-League a ke konci už dospěla skupinová část. V ní bojovalo hned třináct pozvaných týmů a tři kvalifikanti a na startovní listině jsme mohli vidět i ta nejznámější jména současného CS:GO v čele s ukrajinským celkem Natus Vincere a vicemistry z posledního majoru, ENCE. Do Šanghaje ale dorazili také třeba švédští fnatic a NiP, FaZe Clan nebo rozjetí Renegades a turnaj tedy sliboval opravdu zajímavou podívanou.

Skupina byla hrána klasickým swiss formátem na tři výhry a nechyběla v ní ani překvapení. Se skóre 2:3 se totiž museli s turnajem rozloučit FaZe, za které střílí i jediný domácí zástupce na činském turnaji, GuardiaN. Nečekané bylo také selhání MIBR, parta kolem FalleNa totiž zvládla vyhrát jen jeden jediný zápas a postoupit se navzdory predikcím naopak podařilo Vitality a North.

Prize money:

  • 1. místo: 250 000 $
  • 2. místo: 80 000 $
  • 3. a 4. místo: 30 000 $
  • 5. až 8. místo: 15 000 $
  • 9. až 11. místo: 8 500 $
  • 12. až 14. místo: 5 500 $
  • 15. a 16. místo: 4 500 $
s1mple

To nejpodstatnější ale přichází na řadu až teď, play-off bude hrané nemilosrdným Single-Elimination stylem a zajímavý je hned úvodní los. Už ve čtvrtfinále se totiž utká první a druhý nasazený celek turnaje, ENCE a Natus Vincere. Tyto dva týmy mezi sebou navíc mají nevyřízené účty z Majoru, kde finská parta zastavila s1mpla a spol. při cestě do grandfinále. Máme se tedy na co těšit, kdo si podle vás nakonec odnese zlato?

ČtvrtfináleSemifináleFinále
 Švédsko fnatic2     
   Švédsko fnatic2   
 Dánsko North1     
     Švédsko fnatic0 
 Spojené státy americké NRG2     
   Spojené státy americké NRG0   
 Francie Vitality0     
       Ukrajina Na`Vi
 Ukrajina Na`Vi2     
   Ukrajina Na`Vi2   
 Finsko ENCE1     
     Ukrajina Na`Vi3 
 Austrálie Renegades2     
   Austrálie Renegades1   
 Švédsko NiP0     
 
miluju videohry a hlavně ligu legend