Přejít k hlavnímu obsahu

Streameři se zase hádají, beef kvůli drogám mezi sebou mají Opat a Novby

25. 1. 2021 | 21:00 Twitch.tv
Na domácí Twitch scéně se zase dějí věci! Absurdním beefem si totiž nyní prochází dva bývalí kamarádi, Opat a Novby. Co za jejich hádkou stojí?
Opat vs Novby
Opat vs Novby

Když se hádají streameři, je to sice vždycky smutné, ale zároveň i zábavné a zajímavé. Když se tedy začali hádat Opat, jedna z nejznámějších (a také nejkontroverznějších) tváří domácí scény, a Novby, totiž Opatův dlouholetý nejlepší kamarád, získalo si to pozornost nejen jejich fanoušků. Co se ale mezi nimi ve skutečnosti stalo?

Novby na svých streamech o Opatovi občas mluví už nějakou tu chvíli a celkově se tato jejich hádka táhne již vlastně pár měsíců, převážně šlo ale o klasické pošťuchování, které se na Twitchi děje vlastně pořád. To opravdu zajímavé se začalo dít až v posledních dnech – za Novbym totiž přišli pár dní zpátky tři mladíci, kteří po něm chtěli zaplatit za drogy (dle všeho LSD). Jak se to ví? Jednoduše, Novbyho zkrátka nenapadlo nic lepšího než schůzku s nimi vysílat.

Na tom samém streamu pak ale Novby daným dealerům i svým sledujícím tvrdil, že peníze jim vlastně dluží právě Opat. A to ho donutilo se ke všemu vyjádřit. Vzhledem k tomu, že kvůli banu už nemůže notnou chvíli streamovat, tak učinil pomocí YouTube videa, v němž vysvětluje nejen současný beef, ale i celý svůj vztah s Novbym. Opat v tomto videu nepřekvapivě všechna obvinění (ať už to o platbě za drogy či to, že si údajně kupuje prostitutky) popírá.

Ale i když zní jeho slova docela přesvědčivě, kde je pravda, samozřejmě nikdo neví. Zábavné je to ale celé i tak, díky slovech Novbyho o Opatovi, těch Opata o Novbym nebo prostě tomu, že Novby bez mrknutí oka živě vysílá schůzku s dealery (jejichž obličeje ještě nemá problém ukázat na kameru), si zkrátka nemáme na co stěžovat.

miluju videohry a hlavně ligu legend