Přejít k hlavnímu obsahu

STYKO a spol. si zajistili účast na první LAN akci jako SMASH, na Forge of Masters S2 si zahrají o 100 tisíc dolarů

14. 10. 2019 | 07:37 Counter-Strike 2
SMASH Esports to myslí se škrábáním se ve světovém žebříčku výše opravdu vážně a na jejich výkonech je to vidět. Tým dříve známý jako NoChance se nyní kvalifikoval na svoji první LAN akci pod křídly této organizace.
Forge of Masters S2
Forge of Masters S2

Druhá sezóna turnaje Forge of Masters se skládá ze 24 týmů, které se napůl dělí mezi regiony Evropa a CIS. Mezi pozvanými Evropany nechyběli ani hráči SMASH Esports, kde aktuálně působí Martin 'STYKO' Styk. Ve skupině se SMASH potkali s Heretics, Illuminar Gaming a Virtus.pro. Postupový klíč byl pak zcela jednoznačný. Dvě vítězství bez prohry znamenají přímý postup LAN finále, v případě 2. a 3. místa by je pak čekalo play-off.

Na úvod skupiny v GSL formátu dokázali SMASH porazit Virtus.pro, kdy rozhodující třetí mapa vyšla až těsně 16:14. Ve druhém zápase se pak opět šlo do tří map, kde rozhodlo dokonce až druhé prodloužení. STYKO a spol. si ale s Heretics poradili a postupují tak na své první společné LAN finále pod křídly SMASH Esports. 15. až 17. listopadu si v kyjevské WePlay! Esports Aréně zahrají o 100 tisíc dolarů s týmy jako forZe nebo Tricked.

MČR 2019
Forge of Masters Season 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.