Přejít k hlavnímu obsahu

T1 podporovali rasismus vůči známému analytikovi LS

18. 11. 2020 | 15:30 Všechny hry
Známý tým T1 byl obviněn z přehlížení a dokonce podporování rasistických a homofobních urážek vůči profesionálnímu hráči Nickovi "LS" De Cesare. Tato informace spatřila světla světa po několika uniklých screenshotech a po vyjádření moderátorů jejich Discordu.
T1
T1

Poté, co unikly screenshoty z oficiálního Discordu, se tým T1 dočkal velkého zájmu veřejnosti. Ne však v dobrém slova smyslu. Vyplavalo totiž na povrch, že členové podporovali fanoušky v rasistickém a homofobním urážení hráče Nicka "LS" De Cesare. Podle uniklých screenshotů a prohlášení moderátorů se zjistilo, že vedení bránilo modům mazat do očí bijící nadávky a urážky. Někteří moderátoři se na protest dokonce vzdali svých práv.

Discord

Jeden ze členů vedení vystupující pod jménem Stella varoval hlavní moderátory, aby kontrolovali ostatní a bránili jim v provádění jakýchkoliv akcí. Jako důvod uvedl, že jsou teď silně kontrolováni členy představenstva a nechce žádné problémy. Podle prohlášení bývalého moda ale tlak většinou vyvíjela korejská strana, ne její severoamerický protějšek. Ještě dodal, že nemohli nic dělat, dokud nedostali souhlas představenstva. Nakonec je ale rád, že to vyplavalo na povrch a je zklamaný chováním vedení týmu a podle něj se měli za LS postavit.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: T1