Přejít k hlavnímu obsahu

"Take the L" na MS ve fotbale 2018

18. 7. 2018 | 22:28 Fortnite
Není žádných pochyb o tom, že Fortnite je hitem roku 2018, pokud však i přesto potřebujete důkaz, stačí se podívat na finálový zápas Mistrovství světa ve fotbale. Ve 38. minutě zápasu Francie a Chorvatska dal gól francouz Antonie Griezmann, který následně tento úspěch oslavil tancem "Take The L" z Fortnite. Ukázal tak, že i vrcholoví sportovci žijí světem počítačových her. 
Výchozí obrázek

Není žádných pochyb o tom, že Fortnite je hitem roku 2018, pokud však i přesto potřebujete důkaz, stačí se podívat na finálový zápas Mistrovství světa ve fotbale. 

Ve 38. minutě zápasu Francie a Chorvatska dal gól francouz Antonie Griezmann, který následně tento úspěch oslavil tancem "Take The L" z Fortnite. Ukázal tak, že i vrcholoví sportovci žijí světem počítačových her. 

Není to však poprvé, kdy nějáký sportovec oslavoval pomocí tance z počítačové hry. Dokonce ani pro Griezmanna to není poprvé. Rozdíl však je v tom, že tentokrát byl tanec ze hry popularizován před opravdu obrovským publikem, což jen ukazuje, jak úspěšný Fortnite je. Mezi další hráče, kteří svůj úspěch oslavili tancem z Fortnite, patří například Dele Alli a Xander Bogaerts. Kromě nich se také k oblíbené hře hlásí slavný fotbalista Tottenhamu Hotspur Harry Kane. 

Pokud chcete zhlédnout video přímo ze zápasu můžete zde.