Přejít k hlavnímu obsahu

Team Brute po ESL lize opustí dva hráči

28. 11. 2018 | 18:52 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek
Team Brute

První oficiální změna v týmu po MČR 2018 je tady a spolu s ní se ve třech ocitá Team Brute XPG. Parta v čele s Michalem 'leckr' Kadlíčkem dala v létě zpět dohromady své původní složení a v něm na podzim nechyběla na žádné velké offline akci. Po umístění v TOP6 na Mistrovství Slovenska přišel bronz z TIGER Masters a stříbro z FORTUNA COOL ligy, bohužel vzestupná tendence se Mistrovství České republiky zlomila. Team Brute sice po třetím místě ve skupině postoupil do semifinále, ale následně dvakrát padl a z Brna se vrátil bez medaile. V prostředí offline eventu to bylo navíc poslední představení totožné sestavy.

Už v týdnu po MČR se spekulovalo o prvních změnách, ty na sebe i vzhledem k právě probíhající ESL lize nechaly čekat déle, než kdo očekával. Brute sice dohrají tuto soutěž v původním složení, ale Zdeněk 'daxen' Dušek a Marek 'kinzo' Bílek již nadále nebudou právoplatnými členy týmu. Oba byli zastiženi jako možné posily tria hráčů Universe, ale spekulací se rojí tolik, že je těžké mezi nimi vybírat ty, které se změní v realitu. Jedno je však jasné, základní sestava Teamu Brute je aktuálně pouze ve třech hráčích a není zdaleka jisté, kdo si jeho dres v budoucnu navlékne.

Nynější sestava Teamu Brute XPG:

 Česká republika Michal 'leckr' Kadlíček
 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek – stand-in pro ESL ligu
 Česká republika Marek 'kinzo' Bílek – stand-in pro ESL ligu

 Slovensko Matej 'forji' Kmiť – trenér

Zdroj: teambrute.eu
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.