Přejít k hlavnímu obsahu

Team Brute se vrací k původní sestavě!

27. 8. 2018 | 14:42 Counter-Strike 2
Nejsou to ani tři týdny, kdy jsme vás informovali o dvou nových tvářích v řadách Teamu Brute XPG. Tento víkend se však situace obrátila o 180 stupňů a sestava se vrací k původnímu složení.
Výchozí obrázek

Nejsou to ani tři týdny, kdy jsme vás informovali o dvou nových tvářích v řadách Teamu Brute XPG. Tento víkend se však situace obrátila o 180 stupňů a sestava se vrací k původnímu složení.

Na den přesně se 10. srpna Tomáš 'zyored' Cvaniga a Adam 'ZeD' Bartko oficiálně připojili k Teamu Brute XPG, který v letošním roce nejednou ukázal zajímavý potenciál. Se základní sestavou se rozloučil nejprve Michal 'leckr' Kadlíček, směřující do týmu top3, následně i Zdeněk 'daxen' Dušek, který byl u zrodu nového týmu Jindřicha 'ZEDKO' Chyby BKLZZN. Oba tito hráči se ale nyní vrací domů a slovenská talentovaná dvojice je tak opět bez angažmá.

daxen (uprostřed) i leckr (druhý zprava) mají opět důvod k úsměvu (Foto: Team Brute)

O návratu k původní sestavě se na sociálních sítích napsalo spousta a pouze hráči sami ví, jak se to celé upeklo a komu případně mohou křivdit. Příchod staronových hráčů je však hotovou věcí a i když daxen ještě v sobotu pomohl BKLZZN postoupit do finále MČR One Night Standu, dnes již v barvách Brute bojuje v druhé otevřené kvalifikaci na turnaj EPICENTER.

K celé situaci se pro PLAYzone.cz vyjádřil kapitán Martin 'MAXX' Smolár:

„Po neúspešnom pokuse z mojej strany zložiť zostavu, ktorá by si mohla rozumieť herne a mať ambície z oboch strán k tomu, aby sme makali k tomu, aby sme boli lepší, prišiel krok späť, no možno aj v pred, to sa už uvidí zase časom. Tím Brute sa vracia späť do starých vôd v podobe starej zostavy, pod ktorou sme doposiaľ všetci dosiahli najviac a v ktorej sa nám hralo najlepšie a dokázali sa kvalifikovať na každú lanku na československej scéne. Po vyriešení situácií sa k nám pridávajú opätovne leckr a daxen, s vyššími ambíciami ako kedykoľvek predtým, a ja veľmi dúfam, že všetko bude klapať ešte lepšie, ako na úplnom počiatku. Vopred ďakujem všetkým, ktorí nás hodlajú podporovať a taktiež ďakujem našej orge, že veria tomuto kroku.“

Svých pár slov doplnil i manažer týmu Ondřej Šišmiš:

Tento víkend se v sestavě našeho CS:GO týmu odehrála důležitá změna. Přestože jsme nedávno přibrali dva výborné hráče, tak se nimi musíme po krátké době rozloučit. Po konverzaci s hráči jsem byl vyrozuměn, že zyored a ZeD nezapadli do týmu tak dobře, jak ostatní na začátku předpokládali. Tato zpráva mě velmi mrzí, protože měli výborný přístup k týmu, spoluhráčům i hře samotné. Zbytek týmu se rozhodl pro návrat k původní sestavě, která nám přinesla doposud největší úspěchy v historii naší organizace.

Nynější sestava Teamu Brute XPG:

{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Česká Republika} Marek 'kinzo' Bílek
{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný
{#Česká Republika} Zdeněk 'daxen' Dušek
{#Česká Republika} Michal 'leckr' Kadlíček

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.