Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid rozjíždí projekt pro věrné fanoušky: Liquid+

14. 8. 2020 | 11:21 Všechny hry
Světoznámá organizace Team Liquid se rozhodla, že se chce více přiblížit svým fanouškům. Vedení proto nyní pro své skalní fanoušky představilo projekt Liquid+. Každý, kdo se přihlásí do otevřené bety, která bude dostupná až do prosince 2020, dostane přístup k unikátním eventům, bodovému systému fanouška a různé perky.
Liquid+
Liquid+

Zapojení fanoušků na jakékoli úrovni bude odměňováno. Je jedno, jestli se bude jednat pouze o použití #TeamLiquid, nebo přímo sledování hráčů týmů. Všichni dostanou šanci získávat body, které pak budou moci směnit za různé předměty v Liquid+ obchodě. Organizace se k unikátnímu programu vyjádřila následovně:

Naše komunita v nás vzbuzuje touhu stát se lepšími. Vaše fandění pro nás znamená vše, a proto vám to teď můžeme vrátit. Propojte si Liquid+ se svými sociálními sítěmi a získávejte body za věci, které už teď děláte. Budeme rozdávat odměny a uděláme cokoliv, abyste se více přiblížili týmu Liquid.

Věrnostní body budete moci získávat nejen standardním způsobem, tedy skrze streamy nebo sociální sítě, ale budete mít možnost plnit i speciální úkoly. Tým bude dokonce pořádat speciální eventy, na kterých se budete moci (bohužel jen přes kameru) setkat se skutečnými hvězdami Liquid. Beta je nyní otevřena ve vlnách na oficiální stránce týmu, přihlásit se o přístup můžete zde a poté stačí jen čekat, kdy se dostane právě na vás.

Team Liquid