Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid ulovil dvě velké hvězdy

1. 2. 2020 | 20:12 Hearthstone
Ačkoliv to vypadalo, že Hearthstone už Team Liquid nedává příliš pozornosti, tak je tomu ve skutečnosti přesně naopak. Před první letošní zastávkou Masters Tour se slavné organizaci podařilo ulovit dva hráče, kteří nejsou na herní scéně žádnými nováčky, ba naopak.
Team Liquid
Team Liquid

Team Liquid podporoval Hearthstone od roku 2014, kdy se v něm protočila jména jako Amaz, Neirea, Sjow nebo Dog. Kromě nich se již během roku založení připojil i známý streamer Savjz, který sice dodnes visí na webu organizace, ale věnuje se právě čistě vysílání různých karetních her, nikoliv turnajům. Podobně málo aktivní funkci má v Liquid také slavný poker hráč ElkY, který se na Hearthstone turnaji ukázal naposledy před třemi lety. Z dosavadní sestavy tak jediný Fr0zen má vysoké esportové ambice. Nyní už však nebude sám.

Fr0zena před dvěma dny doplnil zámořský kolega Purple a německý karetní mág Bunnyhoppor. Zejména poslední jmenovaný je velkou posilou, stejně jako Fr0zen totiž patří mezi deset nejúspěšnější hráčů historie Hearthstone a jeho posledním obřím úspěchem je postup do semifinále na posledním světovém šampionátu. V tuto chvíli navíc bojuje i na první letošní zastávce Masters Tour. Purple však tak není žádný nazdárek, stejně jako on si prošel předními týmy a loni se v obou sezónách amerických GrandMasters umístil na druhém místě.

Takto vypadá celá karetní sestava týmu Liquid:

 Finsko Janne 'Savjz' Mikkonen
 Francie Bertrand 'ElkY' Grospellier
 Spojené státy americké Frank 'Fr0zen' Zhang
 Německo Raphael 'Bunnyhoppor' Peltzer
 Kanada Ryan 'Purple' Murphy-Root

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: team liquid
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.