Přejít k hlavnímu obsahu

Team Unique je králem Alienware Game Areny

20. 10. 2019 | 15:25 Counter-Strike 2
Alienware Game Arena je celoroční soutěž z produkce TopGamingu, kde po třech online splitech nyní přichází na řadu LAN finále. To se uskuteční na For Games o víkendu 19. a 20. října.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Každý split Alienware Game Arena měl minimálně několik CZ/SK zástupců, ale do play-off to dotáhli až ECLOT. Semifinálová účast však v celkovém zúčtování na postup na sezónní finále nestačila, takže do Prahy dorazí čtyři zahraniční zástupci. Největším favoritem je tým Izako Boars, který ovládl oba poslední splity. Vítěz toho prvního naopak po následných nepřesvědčivých výkonech chybí. Složení tak doplní druhý polský tým PACT, dánský zástupce Ambush Esport a z východu dorazí i ruský Team Unique. Během online části se za celý rok rozdalo již 27 tisíc dolarů, zbylých 15 si týmy rozdělí o tomto víkendu na samotném LAN finále.

Alienware Game Arena 2019: play-off
  Polsko PACT2      
 Sobota 11:00   Polsko PACT0   
  Dánsko Ambush1      
    Neděle 13:00   Rusko Unique 
  Polsko Izako Boars0      
 Sobota 15:00   Rusko Unique2   
  Rusko Unique2      
     Dánsko Ambush0   
    Neděle 11:00   Polsko Izako Boars 
     Polsko Izako Boars2   
Alienware Game Arena
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.