Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe představuje novou mezinárodní pětici

17. 2. 2020 | 20:22 Counter-Strike 2
Rok 2020 je rokem přerodu v profesionální scénu. Pro týmy tu vzniká lepší prostředí, které si ale vysloužil jen někdo. Ač by se to sice dalo očekávat, tak v žádném případě ale neznamená, že full-time celky odskočí zbytku týmů. Šlapat jim na paty totiž budou Universe, kteří dnes představili zbrusu novou pětici, kde se nachází i zahraniční hráči.
Team Universe 2020
Team Universe 2020

Vedení týmu Universe dlouho zvažovalo, co v nové silné konkurenci v roce 2020 zmůže. Chvíli se šuškalo o přebrání týmu Moops, nakonec je však realita o něco jiná. Důvěru složit novou sestavu totiž dostal navrátilec Patrik 'Lastík' Ptáček, který dlouhou dobu patřil k základním stavebním kamenům sestavy, jež se postupem času proměnila až v tu, která loni pro organizaci zaznamenala její nejúspěšnější sezónu v historii.

Českým parťákem Lastíka bude Jan 'hones' Urválek, o kterém se nejprve mluvilo ve spojitosti s Tomkeejsem, pak s neurčitým zahraničním celkem a ve výsledku si zahraje za tým, kde ještě nepůsobil. Naposledy hráč Inside Games loni postoupil na finále COOL ligy nebo si zahrál na MČR. Třetím do party je Juraj 'Nelv1' Minár, o kterém v poslední době nebylo na domácí scéně slyšet. Zkoušel totiž štěstí v méně profláklých zahraničních sférách.

PLAYzone Challenge 2020

A právě všechny tyto příběhy se nyní spojují v Universe, pětici totiž doplňují hráči z ciziny. Nutno říci, že nejde o žádná známá jména, která by měla něco odehráno například na HLTV. I tak jsme ale přesvědčeni, že při jejich výběru ví Lastík a spol. přesně, co dělají. Tugay 'Tcore' Tokat je turecký hráč žijící v Rakousku, Kremnitzky 'Loss' Gergő je pak z Maďarska. Oba hráči to tedy na případné česko-slovenské turnaje nebudou mít daleko.

Team Universe budou letos brázdit servery v tomhle složení:

 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Česká republika Ján 'hones' Urválek
 Slovensko Juraj 'Nelv1' Minár
 Turecko Tugay 'Tcore' Tokat
 Maďarsko Kremnitzky 'Loss' Gergő

Co říkáte na nové složení týmu Universe?

Možnosti výběru
Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.