Přejít k hlavnímu obsahu

Tiger Masters o víkendu s dvojicí HS LAN turnajů

21. 9. 2018 | 19:45 Hearthstone
Tento víkend se v pražské herně Re-Load uskuteční dvojice turnajů, z nichž vzejdou postupující na ForGames.
Tiger Masters HS
Tiger Masters HS

Tento víkend se v pražské herně Re-Load uskuteční dvojice Hearthstone turnajů po taktovkou Topgaming.eu. Oba turnaje budou součástí Tiger Masters a z obou turnajů vzejde jeden postupující na říjnové grandfinále, které bude součástí ForGames v pražských Letňanech.

Jako první se uskuteční řadový Top Gaming HS LAN #3, kde se kromě bodů do hodnocení Tiger Masters bude bojovat také o peníze, celkem o 12 000 Kč, a co je nejdůležitější, tak také o jedno místo na ForGames. Turnaje se bude moct zúčastnit až 32 hráčů, kteří se utkají ve Swiss skupinové části následovanou Single Elimination BO5 play-off. V akci uvidíme až 32 hráčů, mezi kterými nechybí například Matty, Faeli nebo Jarla. Celý seznam přihlášených si můžete prohlédnout zde

Výhry se mezi nejlepší hráče rozdělí následovně:

  • 1. místo - 5.000,- Kč + SLOT NA GRANDFINÁLE
  • 2. místo - 3.000,- Kč - 40 bodů
  • 3. místo - 1.000,- Kč - 30 bodů
  • 4. místo - 20 bodů
  • 5.-8. místo - 10 bodů
Tiger Masters HS banner

Neděle bude patřit dalšímu turnaji Tiger Masters, tentokrát uzavřenému turnaji s názvem Tiger Masters Invitation. Oproti sobotnímu turnaje však uvidíme pouze 16 hráčů, na druhou stranu se zvýší prize pool na celých 17 500 KČ. Hráči budou opět bojovat o jedno z míst v grandfinále na ForGames. 

Nedělní Invitation se dočká velmi kvalitního obsazení, ve kterém nebudou chybět jak hráči, kteří se pravidelně účastní zahraničních turnajů a lig, tak hráči, kteří válí hlavně na české a slovenské scéně. Tato šestnáctka hráčů se utká ve čtyřech skupinách, jež se odehrají formátem každý s každým. V play-off se poté ukáže nejlepší osmička, která se utká o tyto výhry:

  1. místo - 10 000 CZK - slot na TigerMasters (ForGames)
  2. místo - 5000 CZK
  3. místo - 2500 CZK
Tiger Masters Invitation složení
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.