Přejít k hlavnímu obsahu

Top Shots 1. Tipsport COOL ligy: Poslední hlasování pro nejlepší akci týdne uzavření složení finále

30. 9. 2020 | 11:12 Counter-Strike 2
Každý týden jsme po celou základní část letního splitu 1. Tipsport COOL ligy vybíraly nejlepší akci, její autor pak následně obdržel speciální orámování fotky do in-game overlaye. Za námi je poslední hrací týden a než si během play-off ukážeme finálový výběr o tu úplně nejlepší akci, tak je potřeba najít posledního finalistu za sedmý týden.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga

Sedmé pokračování Top Shots otevírá Marek 'kinzo' Bílek a jeho precizní střelba s Deaglem. Ze stejného zápasu je pak i druhá akce, protože k demolici CZC.eSubu v podání Sampi přispěl také Dominik 'Fraged' Herz. Ze stejného týmu se do výběru dostal také Martin 'Dytor' Handl, který se pro změnu prezentoval parádně ve vyrovnaném závěru zápasu proti Enterprise. Skvělými instinkty se prezentoval i Erik 'The eLiVe' Sith, jehož clutch opravdu stojí za to. Číslem pět je Tomáš 'system' Zemko, který své čtyři killy na Overpassu doslova vyčaroval. Všechno pak uzavírá Martin 'zur1s' Sláma, díky kterému se Sazka.BRUTE rozloučili vítězně se základní části.

Top Shots: 7. hrací týden

#1 – Marek 'kinzo' Bílek (Sampi)
15% (6 hlasy)
#2 – Dominik 'Fraged" Herz (Sampi)
2% (1 hlas)
#3 – Martin 'Dytor' Handl (Sampi)
10% (4 hlasy)
#4 – Erik 'The eLiVe' Sith (CZC.eSuba)
22% (9 hlasy)
#5 – Tomáš 'system' Zemko (Enterprise Esports)
34% (14 hlasy)
#6 – Martin 'zur1s' Sláma (Sazka.BRUTE)
17% (7 hlasy)
Celkem hlasů: 41
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.