Přejít k hlavnímu obsahu

TYLOO se po odchodu BnTeTa drží mezinárodní cesty

11. 1. 2020 | 11:57 Counter-Strike 2
23. nejlepší tým světa a asijská jednička TYLOO prochází důležitými změnami. Ačkoliv jde o odchod jediného hráče, BnTeTa, který svůj poslední zápas odehrál tento čtvrtek, tak z hlediska struktury šlo o nejdůležitější článek, o tahouna celého týmu.
xeta
xeta

TYLOO se po letním odchodu indonéského hráče xccurate museli obejít bez primárního snipera, což se ale na výsledcích zase tolik nepodepsalo. Jeho krajan BnTeT byl oproti tomu individuálním tahounem týmu i přes to, že byl současně i in-game leaderem. Po jeho přestupu do zámořského týmu Gen.G Esports se tak TYLOO budou muset obejít nejet bez jeho hráčských dovedností, ale také jeho vůdcovských schopností. Novým IGL se stává Summer, zatímco na pozici pátého hráče přichází xeta z nejznámějšího jihokorejského týmu MVP PK. Po odchodu dvou hráčů z Indonésie se tak čínský celek nebojí pokračovat v nastolené mezinárodní cestě.

Po novoroční pauze se TYLOO vrátí v tomto složení:

 Čína Cai 'Summer' Yu-Lun
 Čína Sheng 'Attacker' Yuan-Zhang
 Čína Xu 'somebody' Hao-Wen
 Hongkong Cheung 'Freeman' Wing-Hei
 Jižní Korea Son 'xeta' Seon-Ho

 Čína Luo 'ryk' LiKan – trenér

Zdroj: hltv.org
Štítky: TyLoo, MVP PK
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.