Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Ooops navazuje na kvalitní výkony z MČR a v úvodu nové HyperX série nasbíral nejvíce bodů

13. 12. 2018 | 09:30 PUBG: Battlegrounds
První naše pomistrovská turnajová PUBG série přivítala 48 týmů, které v první ze tří kvalifikací HyperX Squad Series měly šance sbírat body do celkového zúčtování. Kdo do měsíčního boje vkročil nejlépe?
Výchozí obrázek
HyperX PUBG Squad Series

Celkový počet 48 týmů byl rozdělen do tří skupin po šestnácti, na každý balík čekal třikrát Erangel a jednou Miramar. Pro živý přenos na našem Twitchi si Miloslav 'PiXeL1K' Feik a Přemek 'huhy' Malina vybrali skupinu C, kde nechyběl ani úřadující mistr ČR, tým Gunrunners.AOC. Právě oni jsou jeden z mála týmů, který od vrcholu letošní sezóny nezměnil soupisku a na jejich výkonech to bylo vidět. Dva Chicken Dinnery spolu s jednou méně povedenou hrou je však vynesly "pouze" na páté místo celkové tabulky, těsně před kolegy ze skupiny NecroRaisers. 

Nejlepší dva týmy úvodního dějství najdeme ve skupině B. Společně uhrály týmy Ooops a YASNA BOYZ tři kuřata k večeři a spolu s průměrným počtem více než 10 killů na hru se tyčí nad ostatními. Třetí skupinu pak ovládl tým ZweiTap, který sice na konci žádné hry jako vítěz nesvítil, ale jeho hráči nastříleli nejvyšší počet 48 killů. Tohle je však pouze začátek celých bojů o finálové klání, do druhé kvalifikace se již nyní můžete registrovat – ZDE.

TOP10 HyperX Squad Series po 1. kvalifikaci
OoopsFukmik, mKZ, Neon, Hante
YASNA BOYZjANYY, Hegylele, StanleyPotato, lifiis
ZweiTapsteeKing, D0UBLE, RedgieBeardo, Hawki
nEophytehumliK, Gargi, Majkllo, YOLOTOM
Gunrunners.AOCFrodbal, Madis, Crowley, HaziQQ
NecroRaisersKojotinsk, L0LAN, TwinzZzZ, Zidi
TryBeatMefuture, K1B03K, Nettyyy, bysM
Trust.UniverseEnthory, Knusperone, Majkl, Romcekk
BezOrganizaceMUSTAFA, FrodoTriceps, zderA
Coercion eSportsShadee, thekl1ms0n, TRoGXD, LordMika
Štítky: HyperX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.