Přejít k hlavnímu obsahu

Ukaž své vědomosti a vyhraj Premium vstupenku na MČR letošní ročník a stylový termohrnek

8. 7. 2020 | 10:20 Všechny hry
Soutěžní MČR středy pokračují třetí otázkou, která je stejně jako před týdnem mířená na League of Legends. Ukažte své znalosti do dnešního večera a dvě super věci mohou být opět vaše!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Mistrovství České republiky odstartovalo kariéru nejednoho úspěšného hráče. V League of Legends to někteří dokonce dotáhli až na nejvyšší metu, do ligy LEC, potažmo na světový šampionát. Reprezentantů v elitní soutěži máme v posledních splitech rekordní počet, tak se ukažte, jak se v kombinaci znalostí domácí a zahraniční scény vyznáte! Jeden šťastlivec si odnese Premium vstupenku na MČR 2020 a limitovaný termohrnek k tomu.

Soutěžní otázka tedy zní: Kolik českých a slovenských hráčů ze současných soupisek evropské LEC má ve své sbírce titul mistra ČR? Odpovídat můžete na našem Instagramu, kde jsme spolu s vydáním článku zveřejnili soutěžní příspěvek právě s touto otázkou. Dnešní kvíz bude ukončen ve 23:00 a ze všech správných odpovědí se bude náhodně losovat výherce věcných cen. Všem přejeme hodně štěstí a pokud by se na vás v tomhle týdnu neusmálo, tak zoufat nemusíte, protože soutěžních otázek máme až do listopadu připravených spoustu.

MČR PC 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.