Přejít k hlavnímu obsahu

Už v pátek startují kvalifikace do letních Hitpoint Masters!

27. 5. 2020 | 01:54 League of Legends
Konečně známe detaily kvalifikačních bojů do národní ligy v League of Legends. V letní sezóně se znovu utká 8 celků a už 7. června se dozvíme, kdo doplní CZC.eSubu, Cyber Gaming a Inside Games na seznamu účastníků. Otevřené kvalifikace odstartují už tento pátek.
Hitpoint Masters
Hitpoint Masters

Další sezóna česko-slovenské regionální ligy se neúprosně blíží a šanci dostat se do soutěže, kde se hraje o dvě místa na European Masters, může využít kdokoliv. Kvalifikační cyklus se bude skládat ze tří otevřených kvalifikačních turnajů (29. a 31. května a 2. června) a následné uzavřené části (6. - 7. června) pro šestnáct týmů. Do uzavřené fáze dostaly díky umístění v posledním ročníku pozvánku tři týmy: Inside Games, RAMS a Vikingekrig Esports (přepuštěn spot týmu Flayn Esports). Z každé ze tří kvalifikací postupují čtyři týmy, třináctým postupujícím bude ten, který nasbírá v kvalifikačních turnajích nejvíce bodů. 

Před novou sezónou se dozajista dočkáme velké rošády v sestavách. Konkrétní složení týmů ale v současnosti neví často ani samotní hráči a my tak budeme ještě pár dnů muset počkat na to, jak se všechno vyvine. Někteří plejeři ale údajně ohromili celky v zahraničí, takže nových jmen v lize by mohlo být znovu o něco více, než v předchozích sezónách. V sestavách hráčské agentury eSports repre zaujaly dva sestavené týmy pro turnaje Hitpoint Warmup se jmény jako Motýlek, Jellou nebo bobiistaa. O Hitpoint Masters rozhodně bude usiliovat také tým eEriness MARVO, jehož jádro neuspělo v bojích o jarní sezónu.