Přejít k hlavnímu obsahu

eEURO 2020: Českou republiku budou ve velké evropské kvalifikaci reprezentovat Syky a KillDalos

8. 12. 2019 | 21:57 Všechny hry
Začátkem listopadu jsme vás informovali o oficiálním projektu české fotbalové reprezentace s názvem eRepre. První kvalifikací do českého virtuálního nároďáku se stala ta, ze které vzešli dva reprezentanti pro eEURO 2020.
eRepre
eRepre

UPDATE (8. 12.): Česká offline kvalifikace je u konce a už známe oba hráče, kteří nás budou reprezentovat v Evropě. Z osmi účastníků se mezi nejlepší dva probojovali Syky a KillDalos, kteří se sice utkali již ve skupině a Syky zde jasně dominoval, KillDalos ale nezahálel a dokázal předčit vítěze druhé skupiny, Balogha.


Možná jste si všimli, že tento článek není titulovaný hrou FIFA 20, turnaj eEURO 2020 totiž ve spolupráci s KONAMI proběhne v méně populárním Pro Evolution Socceru. To je také hlavním důvodem toho, že se v kvalifikacích neobjevila jména známá z domácí scény, pozitivem toho naopak je, že se mohou i do světa prosadit zcela nové tváře. Finále české kvalifikace se totiž uskuteční už tuto neděli 8. listopadu od 12:00.

Osmičlenné složení tohoto finále se skládá z postupujících hráčů dvou otevřených kvalifikací, kterých se celkově zúčastnilo 35 a 34 hráčů. O dva sloty v české reprezentaci se utkají KillDalos, thomasdjr11, Balogh, Aldain, syky10, Macaluki, kubinho015 a deluxeeee. Celá osmička bude rozlosována do dvou skupin, kde si spolu každý s každým zahraje v BO2 sérii, z následného BO5 semifinále pak už vzejdou přímí postupující.

Dva nejúspěšnější hráči budou Českou republiku reprezentovat na mezinárodní online kvalifikaci, která na ně bude čekat na jaře. Jen ti nejlepší odsud postoupí na finálový turnaj eEURO 2020 v Londýně, kde bude ve hře nejen samotný oficiální titul mistra Evropy, ale také parádní prize money ve výši 100 tisíc dolarů.

Zdroj: grunex.com
Štítky: eRepre
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.