Přejít k hlavnímu obsahu

V dalším díle COOL Esport vyvrcholí soutěž o monitor, hostem bude denyk

27. 11. 2019 | 20:34 Prima COOL
Již tento týden na vás čeká 12. epizoda pořadu COOL Esport, ve které se můžete těšit na rozhovor Petrem "denyk" Haramachem či třeba na finiš od 9. dílu probíhající dlouhodobé soutěž. Startujeme v sobotu ve 12:20 na Prima COOL.
COOL Esport #12
COOL Esport #12

Dvanáctý díl televizního magazínu COOL Esport se z větší části zaměří na domácí League of Legends. V tématu dílu se totiž podíváme na příběh jednoho z nejznámějších domácích Lolkařů Humanoida. Pozvání do studia navíc přijala další přední tvář naší scény, nejspíše nejlepší domácí support denyk. Chybět navíc nebudou ani oblíbené rubriky, jako jsou třeba Know How nebo Slovník hráče, klasické okénko s aktualitkami a ochuzeni nebudete ani o soutěž.

Dvanáctá epizoda totiž přinese poslední kolo naší dlouhodobé soutěže! A co je ve hře? Od 9. dílu hrajeme o monitor Samsung C27RG50 27". Pro to, abyste se do slosování o tento nadupaný kousek zařadili i vy, nemusíte dělat nic těžkého – stačí poctivě sledovat všechny čtyři díly, do kterých je soutěž rozložena, a ve všech správně odpovědět na otázku, kterou vždy najdete na konci dílu. Pak už stačí mít jen trochu toho štěstíčka a monitor může být u vás na stole. Tak se tuto sobotu od 12:20 nezapomeňte dívat na Prima COOL!

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend