Přejít k hlavnímu obsahu

V Heroic končí RUBINO, přichází AcilioN

12. 7. 2018 | 02:14 Counter-Strike 2
Skadinávský tým Heroic mění opět sestavu. V týmu kvůli zdravotním důvodům končí Nor RUBINO, místo něj do týmu přichází AcilioN.V posledních měsících měl tým Heroic problém se sestavou, ve které ze zdravotních důvodů chyběl Ruben "RUBINO" Villarroel. Během jeho absence se v týmu vystřídalo několik hráčů. Posledním stand-inem v týmu byl Asger "AcilioN" Larsen.
Výchozí obrázek

Skadinávský tým Heroic mění opět sestavu. V týmu kvůli zdravotním důvodům končí Nor RUBINO, místo něj do týmu přichází AcilioN.

V posledních měsících měl tým Heroic problém se sestavou, ve které ze zdravotních důvodů chyběl Ruben "RUBINO" Villarroel. Během jeho absence se v týmu vystřídalo několik hráčů. Posledním stand-inem v týmu byl Asger "AcilioN" Larsen.

Ten s týmem hrál poslední dva týdny a teď se oficiálně stává členem týmu. S týmem už odehrál kvalifikace na DreamHack Masters Stockholm a evropský Minor, v obou případech se ale týmu nepodařilo kvalifikovat.

RUBINO tak poté, co strávil poslední dva měsíce v neaktivitě, přichází definitivně o své místo v Heroic. Neaktivita byla zaviněna infekcí v oku a i když se do akce vrátil na CS:GO Asia Championship, problémy se zhoršily a RUBINO se musel vrátit zpět na lavičku.

Musím říct, že se na hru s Heroic velice těším. Když jsem byl poprvé v kontaktu s RFRSH a mluvil jsem s MODDIIm, jejich zapálení pro věc, vybavení a ambice jenom potrdily mé očekávání.

Náš první turnaj bude DreamHack Open Valencia a já se nemůžu dočkat, až si natáhnu přes hlavu svůj nový dres a zahraju si jako oficiální hráč Heroic. V Imperial jsme je sice dokázali porazit na Copenhagen Games, tento tým a organizace je však mnohem větší a já jsem hrdý, že jsem jejich součástí.

- AcilioN, nový hráč týmu Heroic

Tým Heroic se od teď představí v této sestavě:

{#Švédsko} Andreas "MODDII" Fridh
{#Dánsko} Nikolaj "niko" Kristensen
{#Dánsko} Patrick "es3tag" Hansen
{#Švédsko} Adam "friberg" Friberg
{#Dánsko} Asger "AcilioN" Larsen

Zdroj: Heroic.gg
Štítky: Heroic
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.