Přejít k hlavnímu obsahu

V sobotu po COOL Esport si na Prima COOL budete moci vychutnat sestřih z mobilního MČR

26. 11. 2020 | 08:00 Brawl Stars Hearthstone
To nejzajímavější z nedávno uplynulého Samsung MČR v mobilních hrách si budete moci užít i v televizi! Bezmála půlhodinový sestřih z turnajů v Brawl Stars a Hearthstone startuje v sobotu v 10:55 na Prima COOL.
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Esport v televizi už dávno není jen sen, a to už proto, že vám pravidelně každou sobotu přinášíme na obrazovkách Prima COOL magazín COOL Esport. Tím to ale samozřejmě nekončí, už nějakou tu chvíli si také mohou majitelé smart TV na stejném kanále po stisknutí červeného tlačítka vychutnat vlastně veškerý náš videoobsah. A další zajímavé věci se nám občas daří dostat i do klasického vysílání.

O co jde tentokrát, asi není těžké tipovat. Listopad patří již tradičně závěrečným akcím celé domácí esportové sezóny, tedy Samsung MČR v mobilních a Vodafone MČR v PC hrách. Na Prima COOL se tak tuto sobotu, hned po konci premiéry dalšího dílu COOL Esport, budete moci podívat na shrnutí té první jmenované. Dvacet pět minut dlouhý průřez tím nejpodstatnějším, co přineslo klání nejlepších domácích hráčů mobilních titulů Brawl Stars a Hearthstone, startuje 27. listopadu v 10:55.

 
 
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend