Přejít k hlavnímu obsahu

Vedení BRUTE i Sampi se vyjádřilo k celé dnešní situaci. Které vyjádření je vám bližší?

21. 4. 2020 | 23:10 Counter-Strike 2
Úterní den byl plný převratů a změn, kterých se oficiálně nakonec příliš nestalo. Nejvíce se vše týkalo týmů Sampi a BRUTE, jejichž vedení se navečer ke všemu konečně vyjádřila.
IG daxen
IG daxen

Ve velkém se hovořilo především o konci Filipa 'AJTT' Dolenského v BRUTE, ten se však nakonec rozmyslel a v týmu setrvá. Jedinou oficiálně posilu tak během úterka přivítali Sampi, kam z Universe míří Zdeněk 'daxen' Dušek. S tímto celkem v 2. Tipsport COOL lize nastoupil také Marek 'kinzo' Bílek a Ľuboš 'HenkkyG' Ilko, ani jeden ale zatím podle slov Sampi do oficiální soupisky nemíří. I přesto ovšem platí, že se základní sestavou se loučí hned trojice hráčů a šachová partie tedy bude v následujících dnech ještě pokračovat.

Kromě předchozích spekulací ale vyvolala hlasité reakce i jednotlivá vyjádření týmů. Tedy abychom byli přesní, především to v podání BRUTE, pod kterým je podepsán Petr Utíkal, manažer CS:GO sekce:

V noci, kdy všichni spali, se Ajttovi někdo naboural do účtů a vydával se za něj. Ajtt měl bohužel slabé heslo: “Sampi16:3nuke” a hacknuli mu účet. Ajtt si již heslo změnil. Všem fanouškům se omlouváme za způsobené zmatky.

A co na to Sampi? Oznámení o změnách doplnili také o vzkaz právě směrem k BRUTE, s tónem jejichž reakce se vedení zřejmě nemůže ztotožnit. Sami tedy uznejte, které vyjádření je vám sympatičtější:

Do týmu dnes na stálo přichází Daxen a tímto ho u nás vítáme a přejeme mu hodně štěstí a ať to střílí! Dnes nás v Tipsport COOL Lize na hostování také reprezentovali HenkkyG a Kinzo, kteří týmu pomohli ke dvěma výhrám nad Vikingekrig 16:10 a DEFEATERS 16:11. O tom, kdo dostane zbývající dvě místa na stálo vás budeme v nejbližších dnech informovat.

Na závěr bychom chtěli vyzvat Team Brute k soudnému jednání a navrácení se k profesionalitě, která byla až do dnešního dne jejich nejsilnější stránkou. Jejich vystupování nepoškozuje pouze je samotné, ale i celou esportovou scénu v České republice. Děkujeme, že nám fandíte a podporujete nás. Čekají nás ještě velké věci, tak u toho buďte s námi! Zůstaňte silní v tomto nelehkém období.

Team BRUTE zůstávají v tomhle složení:

 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Lukáš 'Majky' Měcháček
 Česká republika Karel 'fredi' Královec

 Česká republika Milan 'pepik' Musil – trenér

Takhle na tom jsou oficiálně Sampi:

 Česká republika Martin 'Pechyn' Pechoušek
 Česká republika Dominik 'Fraged' Herz
 Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek

 Česká republika Jaroslav 'Sank1' Chlumský – trenér
 Slovensko Jozef 'd0di' Kiss – trenér

Štítky: Team Brute, Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.