Přejít k hlavnímu obsahu

Vikingekrig otevírají HS sekci, prvním hráčem je Drtichk

5. 12. 2019 | 14:00 Hearthstone
Vikingekrig Esports před nedávnem nabrali CS:GO sekci, ale své pole působnosti rozšiřují i nadále. Tentokrát se poprvé rozhodli vydat do světa karetních her, a to otevřením sekce pro hru Hearthstone. Prvním představeným hráčem je Jiří 'Drtichk' Štola, tak jsme zvědavi, kdo jej v blízké době následně doplní.
Výchozí obrázek
Kompetitivnímu Hearthstone se věnuji už něco přes 2 roky. Mým dlouhodobým cílem a velkým snem je si dojit pro titul Mistra České Republiky a zúčastnit se Global Games. Na další sezónu chci hrát všechny dostupné turnaje, které budou, jak online tak offline a samozřejmě je i vyhrát. Budu pro to dělat maximum, a věřím že se mi s vikingy bude velmi dařit. Děkuji týmu Vikingekrig, že mohu být jeho součástí a doufám, že to spolu dotáhneme daleko,”

vyjádřil se "Drtič" v rámci představení ve Vikingekrig.

VIK Drtichk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.