Přejít k hlavnímu obsahu

Vikingekrig posiluje polský jungler

16. 2. 2020 | 11:45 League of Legends
Mladá sestava Vikingekrig zatím v Hitpoint Masters vyhrála jen jedinou hru a před čtvrtým týdnem se tak tým rozhodl udělat změnu v sestavě. Na místo junglera přichází Polák Grzegorz "PuuLoK" Kaźbierowicz, který nahrazuje Hardyho.
Vikingekrig Esports
Vikingekrig Esports

V nadcházejícím kole čeká vikingy souboj s Inside Games a Team Brute. Pokud chtějí ještě pomýšlet na play-off, zejména druhý zápas bude zcela klíčový. Bývalý jungler Hardy stále zůstává součástí soupisky, takže není vyloučeno, že se v sestavě ještě objeví. Čtvrtý týden Hitpoint Masters čeká diváky mimojiné taky souboj mezi zatím stoprocentní eSubou a hvězdnou soupiskou Team Sampi. Důležité informace najdete v našem webovém přehledu.

Aktuální sestava Vikingekrig Esports:

 Slovensko Viktor "Emperor" Liptai (Top)
 Polsko Grzegorz "PuuLoK" Kaźbierowicz (Jungle)
 Česká republika Břetislav "Bossey" Kocur (Mid)
 Česká republika Jakub "Koudys" Koudela (AD Carry)
 Česká republika Jan "Žaki" Žák (Support)

 Česká republika Zdeněk "Hardy" Galčík (Jungle)
 Slovensko Patrik "Downed" Kaluža (Mid)
 Česká republika Radek "DON LAFFSON" Mikušovský (Trenér)

Vyjádření dodal týmový kouč DON LAFFSON:

V posledních dvou týdnech jsme nemohli být s našimi výkony spokojeni. Jsme stále mladý tým, který sbírá zkušenosti, ale určitě nechceme být v lize jen do počtu. Proto jsme se rozhodli sestavě dodat nový impuls v podobě zahraničního junglera. PuuLoK se nachází vysoko na westovském žebříčku a mechanicky je na tom velmi dobře, ale kompetitivní zkušenosti má zatím minimální. Věříme však, že nám pomůže získat důležité body v boji o play-off, proto tady konec konců je.
PZ Challenge