Přejít k hlavnímu obsahu

Výsledkový servis Vodafone MČR v CS:GO: SINNERS se stávají mistry!

22. 11. 2020 | 23:00 Counter-Strike 2
Poslední den letošního Vodafone MČR v CS:GO je tady a s ním další výsledkový servis, který vám poskytne i všechny důležité odkazy, jenž vám pomohou zorientovat se u vyvrcholení esportové akce roku. Kdo si nakonec rozdělí cenné kovy?
MČR 2020 CS:GO
MČR 2020 CS:GO

Po vypjaté a nesmírně vyrovnané základní části se diváci dočkali poměrně jasných semifinálových utkání, které přinesly dvě výhry 2:0. SINNERS si dokázali poradit s eSubou a nejvíce zapůsobilo zejména vítězství na první mapě Inferno, kde modrá krev vedla 7:0, ale hříšníci se najednou zvedli a ve zbytku mapy už nenechali svým soupeřům jediné kolo, což vyústilo ve výsledek 16:7. Comeback dokázali SINNERS realizovat i následně na Overpassu, kde se misky vah přelévaly ze strany na stranu a v jeden moment CZC.eSuba vedla dokonce 13:7. SINNERS ale i tentokrát najeli na vítěznou vlnu a devíti koly v řadě eSubu poslali do zápasu o bronz. 

Druhá série vyslala do grandfinále Entropiq, kteří si dokázali přenést vítěznou mentalitu ze základní skupiny, ve které si v dvou sériích výsledkem 2:1 zajistili kýžený postup do semifinále. ECLOT v tomto utkání zkrátka byl tím slabším týmem, ale to neznamená, že by svým soupeřům věnovali finálovou místenku úplně zadarmo. V úvodní mapě dlouho držel tým nad vodou MoriiSko, tu druhou zakončil dokonce s nejvyšším počtem fragů noobiq. I přes tyto skvělé individuální výkony ale ve výsledku Entropiq demonstrovali svou kvalitu a odnesli si výhry 16:10 a 16:12.

 CZC.eSuba vs. Eclot Gaming
The eLiVe  Slovensko
blogg1s  Česká republika
Levi  Česká republika
luko  Slovensko
NIO  Slovensko

eSuba

6:16 (Mirage)
16:6 (Train)
16:(Vertigo)
Více info

ECLOT

 Česká republika K1-FiDa
 Česká republika noobiq
 Slovensko ZEDc
 Česká republika MoriiSko
 Česká republika Fizarezi

CZC.eSuba letos doufala v sesazení SINNERS, ale nakonec bude muset bojovat o bronzové medaile. Utkání o třetí místo jsou často vnímána spíše v negativním světle, ale ani jeden tým nebude chtít letošní sezonu ukončit prohrou. Proto se očekává vyrovnaný duel, ve kterém modrá krev bude mírným favoritem. ECLOT ale svou kvalitu už prokázali a proti eSubě navíc ve skupině dokázali zvítězit přesvědčivě 2:0. Už samotný postup do play-off byl pro tým ale velkým úspěchem, mezitímco pro eSubu to bylo spíše očekáváním. 

SINNERS Esports vs. Entropiq
ZEDKO  Česká republika
beastik  Česká republika
SHOCK  Česká republika
CaNNiE  Česká republika
NEOFRAG  Česká republika

16:7 (Inferno)
16:14 (Dust 2)
7:16 (Mirage)
16:13 (Nuke)
Více info
Reportáž

 Česká republika leckr
 Česká republika AJTT
 Česká republika capseN
 Česká republika daxen
 Česká republika HONES

Tento pohled na kurzy k finálovému utkání se jen tak nevidí. Chyba ale není na vašem přijímači, protože bookmakeři stejně jako většina nestranných diváků očekává, že SINNERS Esports dokonají letošní dominanci česko-slovenské scény. Vítězství ve čtyřech po sobě jdoucích ligách hříšníkům nestačilo a hlad po vítězství ukázali i na Vodafone MČR, jelikož zatím neztratili ani mapu a skupinou i semifinále zatím prochází s čistým štítem. Entropiq ve vzájemném skupinovém zápase sice podlehli SINNERS 0:2, ale obě mapy ztratili jen o 3 body, takže se dá čekat, že i v tomto zápase budou bojovat. Leckr a spol. dokázali projít asi nejnáročnější cestou, když na cestě porazili Sampi, ENTERPRISE a ECLOT. Tato cesta je zocelila a nyní se dostali do stavu, kdy mohou cenné zkušenosti zúročit a v BO5 bitvě konečně přehrát velké favority. Povede se to?


​Play-off budete mít možnost opět sledovat s živým komentářem ​elitních domácích komentátorů na twitch.tv/playzonecz nebo HbbTV Prima COOL. Budeme rádi, pokud se zapojíte do vysílání také vy, protože vytváříme ZOOM místnosti pro fanoušky ve kterých se vás schází čím dál tím více, a z toho máme velkou radost! Právě tímto způsobem můžeme vyvrcholení sezóny prožít jako jedna velká komunita, navíc vaše kreativita často nezná mezí.

Play-off Vodafone MČR 2020
  Česká republika SINNERS2      
 Sobota 16:00   Česká republika SINNERS3   
  Slovensko CZC.eSuba0      
    Neděle 18:00   Česká republika SINNERS 
  Česká republika Eclot Gaming0    Vítěz 
 Sobota 19:30   Česká republika Entropiq1   
  Česká republika Entropiq2      
     Slovensko CZC.eSuba2   
    Neděle 14:00   Slovensko CZC.eSuba 
     Česká republika Eclot Gaming1 3. místo 
MČR CS:GO 2020