Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR v PUBG: Letošními mistry se s přehledem stávají Entropiq

29. 11. 2020 | 20:38 PUBG: Battlegrounds
Finálový den je u konce a s ním i celé letošní Mistrovství ČR, ve kterém letos v PUBG úřadovali hráči týmu Entropiq. S klidným dechem si došli pro vítězství a skončili na prvním místě s obrovským náskokem 38 bodů. O další medailové pozice se hrálo až do úplného konce a o konečném pořadí rozhodovalo pouhých pár bodů.
entropiq mistri
entropiq mistri

24. HRA (Erangel): Poslední hru letošního MČR vyhrávají Inside Games a v celkové tabulce tak končí sedmí. Favoritům turnaje z Entropiq se podařilo navýšit svůj náskok na úctyhodných 38 bodů a stávají se tak bez větších problémů letošními mistry v PUBG! Týmu ENTERPRISE se nepodařilo navázat na své tři výhry a končí tak na pátém místě, tři body nad nimi se nachází NecroRaisers, kterým chybí pouhé dva body na třetí Eclot Gaming. Druhé místo si dokázali udržet střelci Fadee Gaming. Mistrům i všem zúčastněným gratulujeme.

23. HRA (Erangel): Předposlední hru turnaje vyhrávají střelci E-Rivals až z konce tabulky, zatímco první Entropiq získává pouhý bod, i přesto však drží náskok 35 bodů a pokud se nestane něco šíleného, dojdou si pro svůj vysněný titul. Stále se však hraje o další medailové umístění, přičemž boj je opravdu vyrovnaný, což potvrzuje fakt, že rozdíl mezi druhým a šestým místem je pouhých deset bodů.

22. HRA (Erangel): Hráči ENTERPRISE Esports navazují na svůj výkon z minulé hry a se sedmi killy vyhrávají svůj třetí zápas, čímž skáčou na třetí místo 11 bodů za druhými Fadee. Entropiq si však stále hrají to svoje, v šesté dnešní hře získávají slušných 8 bodů a drží si své vedení 34 bodů.

21. HRA (Erangel): Po pauze jsme se opět vrátili na Erangel, tentokrát si další výhru připsali hráči ENTERPRISE Esports, kteří si tak zajistili dělené páté místo s Vikingekrig Esports hned dva body za Eclot Gaming. Entropiq předvádějí opravdu konzistentní hru a drží si svůj náskok 31 bodů nad druhými Fadee Gaming. Před námi už jsou pouhé tři hry, čímž se pomalu blížíme ke konci turnaje. Zvládnou si hráči Entropiq udržet své vedení i v následujících hrách?

20. HRA (Erangel): Na druhém dnešním Erangelu se nejlépe dařilo týmu Inside Games, který se z poloviny tabulky přesunul na sedmé místo a snížil tak rozdíl od šestých Enterprise na pět bodů. NecroRaisers na třetím místě se nedařilo, z této hry si neodnáší jediný bod. Na prvním místě stále drží Entropiq, kteří navyšují svůj náskok nad Fadee Gaming. Po rychlé pauze a výměně komentátorské dvojice se uvidíme na Erangelu.

19. HRA (Erangel): Celkově devatenáctou mapu vyhrávají a dalších 17 bodů za killy si přičtou ENTERPRISE Esports, což je posouvá na celkově šesté místo. Do konce letošního Vodafone MČR v PUBG zbývá už jen 5 her na Erangelu, v průběžném vedení se stále drží Entropiq s náskokem 19 bodů nad druhými Fadee Gaming.

18. HRA (Miramar): Tentokrát už se týmu Eclot Gaming nepodařilo zopakovat jejich výkon, v druhé dnešní hře tak končí jako poslední. Naopak hráči Entropiq se po první mapě pořádně rozehřáli a z posledního Miramaru na letošním MČR si berou Chicken Dinner a 15 fragů, díky čemuž se opět posouvají před Fadee na první místo průběžné tabulky. Po krátkém rozhovoru s Doublem z Entropiq na streamu se přesuneme na zbývajících šest Erangelů.

17. HRA (Miramar): V prvním zápase finálového dne a zároveň předposledním Miramaru turnaje se nejlépe dařilo střelcům Eclot Gaming, kteří si nalovili 13 bodů za nastřílené killy a 10 bodů za výhru. Oproti tomu tým Entropiq, který včera končil na prvním místě, v první dnešní hře umřel hned jako druhý, tudíž v tabulce padá pod Fadee na druhé místo.

hra 24

Pokud jste do teď nesledovali letošní Vodafone MČR v PUBG, dnes je poslední příležitost to napravit. Vstupujeme totiž do finálového dne, ve kterém se konečně rozhodne o letošním mistrovi. Opět můžete přijít fandit na Zoom call, kam se připojíte pomocí odkazu níže. Stále máte také šanci vsadit si na vašeho favorita pomocí vypsaných LIVE kurzů na Tipsportu, ovšem pod podmínkou, že vám bylo alespoň 18 let. Nejjednodušeji se na správnou stránku Tipsportu dostanete pouhým kliknutím na screenshot kurzů níže. Dnes nás čeká posledních osm zápasů, přičemž dvakrát z toho se uvidíme na Miramaru a šestkrát poletíme na Erangel. Tabulku s průběžnými výsledky po šestnácti mapách najdeš níže.

kurzy

Nedělní harmonogram:

  • 14:00 – 17. hra – Miramar
  • 14:40 – 18. hra – Miramar
  • 15:20 – 19. hra – Erangel
  • 16:00 – 20. hra – Erangel
  • 17:40 – 21. hra – Erangel
  • 18:20 – 22. hra – Erangel
  • 19:00 – 23. hra – Erangel
  • 19:40 – 24. hra – Erangel
mcr merch
Štítky: MČR, MČR PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.