Přejít k hlavnímu obsahu

Vsaď si s Fortunou na IEM Katowice Major

12. 2. 2019 | 12:19 Counter-Strike 2
Sázková kancelář Fortuna si pro fanoušky esportu připravila při příležitosti prvního letošního CS:GO Majoru v nedalekém Polsku zajímavou akci, při které můžete na sázení na esporty získat bonus 700 Kč. Na jeden z největších turnajů roku k tomu navíc můžete využít široké nabídky zajímavých příležitostí.
Fortuna esport
Fortuna esport

V čem akce spočívá? Pokud jsi starší 18 let, tak je to opravdu jednoduché! Pokud dosud nemáš účet u sázkové kanceláře Fortuna a založíš si jej, po první sázce 200 Kč na esporty obdržíš 400 Kč bonus. Pokud si následně svůj účet ověříš na kterékoliv pobočce Fortuny, dostaneš i zbylých 300 Kč, což znamená parádní bonus 700 Kč do startu! Kompletní informace se dozvíš po kliknutí na obrázek.

Fortuna esport

IEM Katowice Major 2019 a jeho první fáze však startuje už ve středu po poledni, pojďme se tak podívat na nabídku k prvnímu hracímu dni. Pokud rádi sázíte na favority, hned úvodní zápas Fnatic proti ViCi Gaming se zdá jako slušná volba. Z outsiderů jsou až překvapivě hodně podceňováni čínští TYLOO, kteří proti Vitality určitě nejsou bez šance. Každý si mezi osmi zápasy jistě najde to své, a podobnou nabídku bude Fortuna připravovat až do vyvrcholení celého Majoru, tak se mějte na pozoru! O každé nabídce vás budeme informovat i na webu formou krátkých článků.

Fortuna esport

A než to celé začne, zapomenout se samozřejmě nemůže ani sázení na celkového vítěze. Favorit je jasný – tým Astralis je jasnou světovou jedničkou, se kterou si však na posledním turnaji Team Liquid po změně v sestavě poradil, a i proto je on řazen na největšího kandidáta. Pokud rádi riskujete, věříme, že si najdete svého černého koně z hlubšího startovního pole. 32 týmů je však opravdu hodně, tak nezapomínejte, že sázku na šampiona je potřeba uzavřít již do tohoto čtvrtka 10:00.

Fortuna esport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.