Přejít k hlavnímu obsahu

Yikes novým šampionem AORUS Squad Series

28. 9. 2018 | 02:27 PUBG: Battlegrounds
Zářijová AORUS PUBG Squad Series by Alza.cz jde do finiše. Desítky týmů tři týdny bojovaly, aby si proklestily cestu do závěrečného klání. A právě to proběhne ve čtvrtek 27. září od 18:00.
AORUS Squad Series
AORUS Squad Series

Nejprve si však pojďme shrnout třetí kvalifikační turnaj, který se odehrál již minulý týden. Opět jsme měli takříkajíc plný dům, 32 týmů bylo rozděleno do dvou skupin a komentáře se tentokrát s PiXeL1Kem ujal shadye. Po tradičním složení třech Erangelů a jednoho Miramaru se k vítězstvím svých skupin prostřílely týmy 2hz a AOX Gaming. Oběma týmům tyto výkony dopomohly k umístění mezi nejlepší desítkou týmů, která se kvalifikovala na měsíční finále.

UPDATE: Další turnajovou sérii máme za sebou a poznali jsme nového šampiona. Do finálového dne vstoupili nejlépe hráči Yikes, které jako host doplnil hráč sundej_boty namísto swalkera, ale dvě vítězství z prvních tří her ukazovaly, že to problém vůbec nebyl. Od třetí hry se však začali dotahovat obhájci z Alza Gaming (s hostem Yukihirou), kde fenomenální oKKo posbíral 8 killů ve hře třetí, aby s celkových počtem 16k Alza ovládla čtvrtou hru a dotáhla Yikes na pouhých 90 bodů. I v páté hře se Alze dařilo sbírat killy a zatímco ostatní soupeři postupně odpadávali, z Yikes zůstal poslední zuppaa, kterému stačilo přežít. Těžký přesun zóny však Alza Gaming zhatil veškeré naděje a Yikes se tedy stávají novými šampiony, kteří si kromě slávy odnášejí i stylové klávesnice AORUS K7. Pomyslné stupně vítězů pak doplňuje jeden z méně známých, ale příjemných překvapení, tým FoX PUBG.

 Konečné pořadí AORUS PUBG Squad Series by Alza.cz 
 Yikeszuppaa, FreeKill, Kejdoran, sundej_boty1170 
 Alza GamingArican, oKKo, SquirtLex, Yukihira1090 
 FoX PUBGCharvi16, ZEROPATRIK, Kupetko21, Czagy1000 
 2hzKojotinsk, P3tronass, frodbal, D0UBLE930 
 Back to the ZonezderA, iamMUSTAFA, YOLOTOM, Crow-ley920 
 J3BAT HatersSaiNs-, Falko, Hawki, TheCobra840 
 Metric SystemHegylele, Rosiwow, K3SR, strong_cobalt820 
 VORT3X.EsportsErikCZ, Neon_CZ69, Ryanko, b1b1n780 
 YASNABOYZhumliK1337, rusye, lifiis, jANYY780 
 AOX GamingNutregon, ZidiGames, Sined_TheFucker, Shadee620 
 Cyber Gamingehblebleble, Moostank, KOKOKO, pxL610 
 RUN FROM PRISONSteeKing, HanteFW, Majkllo, E1dam490 
 gUCCI gANGTrakt0r, Marena, Zmeskyy, trayNNN380 
 NeverLuckymasrrr, FrodoTriceps, Knusperone, Madis350 
 Team SwarmAlmighty, Darth, TommyG, Aresz230 
 Infraction Gamingdodiiikkk, use_mKZ, mayday, Gerl4ch160 
AORUS K7

Jak můžete vidět na obrázku, ve finále AORUS Squad Series by Alza.cz se bude 27. září hrát o 4x klávesnici AORUS K7, kterou si stejně jako v měsíci srpnu odnese vítězný tým. Bude to opět Alza Gaming nebo někdo zcela jiný? To a mnohem více se dozvíme na streamu, kterým vás provedou Miloslav 'PiXeL1K' Feik a Přemek 'huhy' Malina.

Harmonogram finále:

  • 18:00 – 1. mapa – Erangel
  • 18:50 – 2. mapa – Erangel
  • 19:40 – 3. mapa – Erangel
  • 20:30 – 4. mapa – Miramar
  • 21:20 – 5. mapa – Miramar
  • 22:00 – vyhlášení vítězů

Kromě samotných hráčů budete mít o co soutěžit i vy, fanoušci PUBG. Partner této turnajové série totiž do slosování věnuje v den turnaje grafickou kartu AORUS GeForce GTX 1060, kterou si odnese jeden z vás. Jak soutěžit? Bude to snadné. Stačit bude pouze váš LIKE na této Facebook stránce a jakmile bude hodinu před startem finále zveřejněn soutěžní status, vaším úkolem bude správně tipnout tým, který zářijovou AORUS Squad Series by Alza.cz ovládne.

UPDATE: Vylosovaným grafické karty se stal David Růžička, gratulujeme.

AORUS GTX1060
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.