Přejít k hlavnímu obsahu

Z 2. kvalifikačního víkendu na World Cup si Stroke a Alkan odnášejí 550 dolarů

22. 4. 2019 | 09:29 Fortnite
Druhá kvalifikace na Fortnite World Cup probíhala tento víkend a opět jsou známí další noví finalisté. Tentokrát si špatně nevedli ani čeští zástupci.
world cup
world cup

Fortnite World Cup pokračoval v sobotu a neděli druhým kvalifikačním kolem - tentokrát poprvé v režimu duo. Opět se mohl zapojit každý, kdo se v režimu Arena kvalifikoval až do Championship League a je starší 13 let. 

Kvalifikace začala sobotním semi-finále a pokračovala v každém regionu s top 3000 hráči v neděli o postup do finále v New Yorku. Opět jsme mohli sledovat neskutečné zápasy, které byly napínavé od začátku až do konce. Hráči měli pouze 3 hodiny a maximálně 10 zápasů na to, předvést své umění a cit pro hru. Celý víkend bylo možné sledovat zápasy live na twitch.tv/Fortnite případně se můžete podívat na celý 10 hodinový záznam na Youtube.

Nvidia

A jak to tedy celé dopadlo a kdo postoupil do finále? Tabulku postupujících ze všech regionů můžete vidět níže. 

Tentokrát se velmi dobře dopadli čeští zástupci x Stroke a oStuda_Alkan, kteří se umístili na 35. místě a vybojovali odměnu 550 amerických dolarů. Výpis všech umístění tuzemských hráčů najdete zde.

kvalifikace

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu v herním Item Shopu: "iamhappymike".