Přejít k hlavnímu obsahu

Zápas 10. kola Tipsport COOL ligy: Udrží DTG místo v TOP 4?

9. 9. 2020 | 17:50 Counter-Strike 2
Desáté kolo je za rohem a opět se má domácí CS:GO komunita na co těšit. CZC.eSuba se chce vrátit vítěznou šňůru, SINNERS v ní pokračovat a Sampi musí zabojovat o nejlepší čtyřku. Postupové pozice aktuálně drží po SINNERS a CZC.eSubě ještě Enterprise a Dark Tigers.
Tipsport COOL liga Enterprise Dark Tigers
Tipsport COOL liga Enterprise Dark Tigers

Zejména pozice Dark Tigers je ale opravdu nahnutá, jelikož sousedi v tabulce ze Sampi mají odehráno o jeden zápas méně. Pondělní vzájemný zápas ale tygři zvládli a jejich šance na postup do play-off se tak razantně zvyšují. Velmi by se jim hodila výhra proti Enterprise, kteří se v pondělí po třech prohrách vrátili do vítězné pohody, když dokázali forsyy a spol. porazit Eclot Gaming na Infernu 16:12. 

Právě na forsyyho se Enterprise celkově v lize spoléhají velice často. Aktuálně má totiž na svém kontě 178 fragů, čímž se dostal na čtvrtou příčku celé ligy. Lucasp se zase dělí o třetí místo s Levim z eSuby ve statistice entry killů a právě tito hráči tedy mají na tým obrovský vliv. Zatím nijak speciálně nezáří xperrience, který své spoluhráče alespoň po statistické stránce zatím moc nestíhá (ligové K/D 0,8), ale to může být z části způsobeno jeho specifickou rolí v týmu.

 

Na straně Dark Tiger dělá všem radost zejména manguss, kterému však v Tipsport COOL lize zdatně sekundují ještě MAXX a zyored. Dark Tigers jsou nesmírně zajímavým týmem na sledování, protože se u jejich her až nečekaně často dostáváte do cluchových situací, které navíc poměrně často tygrům vychází. V posledním zápase byl navíc chválen i WEAMO a za své výkony se nemusí stydět ani Lastík a DTG tak jednoznačně mají velmi dobře nakročeno k tomu, aby si důležité body dokázali získat pro sebe.

Celkově jde o tým, který se netají svým agresivním stylem a neortodoxními taktikami, ale jestli to tentokrátna Enterprise bude stačit ukáže až čas. V prvním vzájemném utkání dohráli spokojeněji Enterprise, kteří po napínavém boji zvítězili na Mirage 16:13. Díky tomu, že na svém kontě mají Enterprise 16 bodů a minimálně třetí zůstanou i po tomto kole, nebudou mít až takovou motivaci vyhrát, ale zároveň ani nebudou pod takovým tlakem, jako mohou být právě Dark Tigers a bude tedy zajímavé sledovat, jak se se svými výzvami oba týmy popasují.

Tipsport COOL liga
Štítky: COOL CSGO liga