Přejít k hlavnímu obsahu

Zapojte se do Facebookové soutěže COOL Esport a vyhrajte herní židli Diablo X-Horn!

21. 3. 2020 | 20:48 Všechny hry
Sedíte teď kvůli karanténě celé dny doma před počítačem a už vás z toho začíná bolet celé tělo? Možná je na čase upgradeovat svou židli. A s tím vám může pomoc Facebooková soutěž od COOL Esport!
Diablo X-Horn
Diablo X-Horn

Vládní nařízení nám kvůli současné pandemii koronaviru prakticky zakazují vyjít ven z domova a nepracujete-li, nemusíte se kvůli dočasnému uzavření škol ani chodit učit. Ideální čas prosedět celé dny u videoher! Jenže i to může být po chvíli otravné a to i kvůli tomu, že sedět dlouhou dobu o počítače prostě fyzicky není moc příjemné. To se dá ale jednoduše vyřešit – stačí mít totiž doma pořádnou herní židli!

A do jedné z těch nejlepších, které jsou v současnosti k mání, navíc nemusíte investovat ani korunu. O perfektní židli X-Horn od firmy Diablo totiž nyní probíhá soutěž na Facebooku COOL Esport. A co musíte pro to, abyste ji v barvě a velikosti dle vlastního výběru měli doma? Stačí tento soutěžní příspěvek, který najdete ZDE, olajkovat a napsat pod něj do komentáře, proč byste židli měli vyhrát právě vy. Soutěžit můžete až do nedělní půlnoci, následně pak bude jeden z vás náhodným losem vybrán jako výherce. Kompletní pravidla soutěže najdete TADY.

​​​​​​

miluju videohry a hlavně ligu legend