Přejít k hlavnímu obsahu

ZEDc nachází ztraceného bratra, ECLOT jsou opět v pěti

24. 1. 2020 | 20:38 Counter-Strike 2
Po představení nové PUBG sekce je tu dnes organizace ECLOT.LYNX i s finální podobou CS:GO sekce, která zprvu přišla o dva hráče, ale nakonec musela měnit pouze jediné jméno. Jak k tomu přesně došlo?
ECLOT CS:GO
ECLOT CS:GO

Se sestavou vicemistrů ČR se pro novou sezónu měli rozloučit Bery a ZEDc. Druhý jmenovaný si chtěl po nějakém čase opět zahrát se svým dávným parťákem zyoredem, jejich společné angažmá v Tomkeejsově týmu ale nakonec neklaplo. Osud tedy nemohl přát ničemu jinému, než aby společně zamířili do ECLOT. Ačkoliv v poslední variaci je zyored nováčkem, celkově již barvy organizace bude hájit potřetí. Celá pětice má před sebou pro novou sezónu těžký úkol, na rozdíl od jiných totiž nebudou hrát full-time a konkurence bude mít náskok. Pořád jde ale o tým, který na loňském MČR dokráčet až do finále – předem by jej tak nikdo odepisovat neměl.

Celá sestava ECLOT.LYNX pro rok 2020 vypadá takto:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Česká republika Vít 'noobiq' Pohlot
 Slovensko Milan 'rko' Kohút
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.