Přejít k hlavnímu obsahu

Změny mapy v aktualizaci 8.00

4. 3. 2019 | 19:57 Fortnite
Společně s osmou sezónou jsme se dočkali změn některých částí mapy. Zmizely Lazy Links a přestěhoval se Block. Dále jsou tu nové lokace jako Lazy Lagoon nebo Sunny Steps. Změny mapy jsou rozhodně zajímavé, a proto se dnes na ty nejdůležitější podíváme.
Výchozí obrázek

Volcano

Začneme tou nejvýraznější a taky nejočekávanější změnou, obří sopkou, která nyní stojí u místa, kde dřív stával The Block. Je obrovská, dá se na ni dostat bez stavění a v jejím kráteru můžete dokonce najít truhlice. Na sopce a kolem ní se nachází různá stavení a lokace v aztéckém stylu.

Volcano

Podél cesty na vrcholek tohoto vulkánu můžeme najít stavení v již zmiňovaném aztéckém stylu.

cesta1

Pod horou se nachází z části rozbitá základna s dvěma hangáry.

zakladna
zakladna1

Lávová jezírka

Při procházení touto lokací si připadáte jako na Islandu – gejzíry a horká jezírka, navíc poblíž sopky.

jezirka

Mezi jezírky se také nachází menší nejspíš výzkumná základna s lootem. Také jsou zde 3 lanovky na zjednodušení cestovaní, nebo když je potřeba, pro rychlý únik.

jezirka2

Sunny Steps

Sunny Steps je další lokací situovanou poblíž hory. Jde o aztécké chrámy, které by ovšem mohly připomínat pyramidy, ale to bychom se vraceli do jiné sezóny. Začínají zde také všechny cestičky na vrcholek sopky.

ssteps

Protože už z mapy je vidět, že Sunny Steps není jen nějaké malé městečko, ale místo kde se dá najít slušné vybavení, musíte očekávat celkem velkou návštěvnost oblasti.

ssteps2

Lazy Lagoon

Lazy Lagoon se nachází na dřívějším rozpoložení Lazy Links tvoří dvě části. Tropické ostrovy a na druhé straně přístavní městečko Lazy Lagoon, které je domovem pirátů. A musíme říct, že tato lokace se opravdu povedla.

llagoon

Zde také vidíte ukotvený pirátský koráb, znamená to snad, že se ve Fortnite konečně objeví i lodě?

llagoon2

Tento snímek opravdu ukazuje, jak je tato lokace krásná.

llagoon3

A na kopci nad zátokou je samozřejmě pirátská základna. 

llagoon4

Základna už sice není očividně nejnovější, ale stále by odrazila slušný počet útoků.

llagoon5

The Block

Touto aktualizací se již tradičně změnila stavba na parcele The Block. Tentokrát je to mohutný hrad, který popravdě okny doslova překypuje.